Rock The Region 2024 har åbnet for ansøgninger

Velkommen til WordPress. Dette er dit første indlæg. Rediger eller slet det, og begynd herefter med at skrive!

Karriereforløbet og turnéen Rock The Region har nu åbnet for ansøgninger til forårsudgaven 2024. Er du solist eller spiller du i et band, som kunne tænke sig at arbejde målrettet gennem workshops, coaching, turné og ikke mindst, en showcase på SPOT Festival 2024. Søg ansøg nu!

Kom med på koncertturnéen, som runder seks byer og spillesteder i regionen og afslutter på SPOT Festivalen 2024. Bliv klogere på din og bandets vej i musikbranchen med målrettede inspirationsoplæg og coaching, få skærpet jeres sceneoptræden og ikke mindst, bliv mere fokuseret omkring banddynamikker og mental trivsel. 

Rock The Region har etableret sig som et af landets stærkeste udviklingsforløb for vækstlagsbands. Siden 2016 har vi hvert år skabt fællesskab og en stærk platform for seks artister og bands, som ønsker at arbejde målrettet med deres karriereudvikling. Vi står sammen om at skabe det bedste afsæt for alle.

Læs mere og ansøg: https://forms.gle/WGwpM9tHxRKo94NQ9

Ansøgningsfrist er 8. januar kl. 12:00

Projektet er en investering i det rytmiske vækstlag i Region Midtjylland, og forløbet er i 2024 er bl.a. støttet af Tuborgfondet ❤

I 2023 deltog Tranquil UnionJasserDiamond FrogSKRAEKSIKHA og Mirror to the Moon

Partnere og venues i 2024:

Øvelokaler i Århus – MONOSPOT FestivalPlatform KHorisont HolstebroSubhusetDrivhuset SkiveKedelhusetHverdagsLiveScene 7RMH – Rytmisk Musik HerningFrekvensJustérbartPaletten

Læs mere om projektet på https://www.mono.dk/projekter/rock-the-region

VIDSTE DU AT?