Scenen i MONORAMA

Koncertsalen og scenen i MONORAMA har mange funktioner i løbet af året. Til hverdag tjener stedet som hyggerum og mødested for husets musikere, eller som et godt sted at holde produktionsøvere for husets bands inden vigtige koncerter etc.

Omkring 20-25 gange om året er der koncert fra scenen. Arrangørerne af koncerterne veksler mellem at være MONOs produktioner, Grobund Bandakademi’s, andre arrangører eller brugernes egne.

Koncertsalen bliver også brugt til foredrag og workshops i løbet af året.

Alle MONORAMAs brugere (dvs. medlemmer af MONO) har mulighed for at benytte koncertsalen gratis til aktivitet uden publikum f.eks. produktionsøvere, fotosessions eller lignende. Reservér datoen ved at udfylde og sende formularen i højre side eller kontakt os for at høre nærmere.

Er du ikke medlem af MONO og dermed ikke bruger i MONORAMA, har du mulighed for at leje koncertsalen på specielle vilkår. Da koncertsalen ligger midt i øvehuset, og dermed er et centralt sted for husets brugere, gælder specifikke forhold når man bruger salen. Kontakt os for at høre nærmere om dit arrangement kan benytte salen.

Kontakt os på mono@mono.dk  eller 86121444

Priser:

  • Medlemmer: aktivitet uden publikum, som produktionsøvere etc: gratis.
  • Medlemmer: aktivitet med publikum, som koncerter: 2.500,- kr (inkl. hustekniker) + 1.000,- kr. (afvikler). Spørg for nærmere info.
  • Ikke-medlemmer: aktivitet uden publikum, som produktionsøvere etc: 800,- kr. for en produktionsdag søn-tors / fredag og lørdag er prisen 1200,- kr. for en produktionsdag. 
  • Ikke-medlemmer: aktivitet med publikum, som koncerter: 4.500,- kr. (inkl. hustekniker og afvikler) + depositum: 5.000,- kr. (med afvikler fra MONO kan depositum i nogle tilfælde udelades. MONO afgør om dette er tilfældet). 

Koncertsalen er udstyret med fuldt PA, lys, bar, borde (tønder), stole og kan arrangeres efter koncertens type og størrelse.

Scenen er 9 x 5 meter og 53 cm høj. Trommepodiet er 3 x 2 meter. Der er plads til max. 130 publikummer i salen.

LEJ SCENE

Skriv til os for udlejning

MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ

VIDSTE DU AT?