Aarhus mod sexisme

Musikforeningen MONO og øvehuset MONORAMA støtter op omkring initiativet Aarhus mod sexisme, som er lanceret af Aarhus kommune, Idrætssamvirket, Kultursamvirket, Århus Ungdommens Fællesråd og Folkeoplysningssamvirket. Initiativet gælder byens kultur-, fritids- og foreningsliv.

I Musikforeningen MONO, øvehuset MONORAMA og relaterede projekter, skal der være plads til alle. Det er udgangspunktet, og den tilgang bakker vi op om ved at forholde os til Kultursamvirkets Code Of Conduct: https://kultursamvirket.dk/aktiviteter/kultursamvirkets-code-of-conduct/ og forholder os til de anbefalinger og vejledninger, som findes på https://aarhusmodsexisme.aarhus.dk/

I Musikforeningen MONO og øvehuset MONORAMA arbejder målrettet på at skabe et sundt, trygt og sikkert miljø blandt vores medlemmer og ansatte: 

Vi beder alle der oplever krænkende eller på anden måde adfærd, der overskrider gældende Code of Conduct kontakte foreningen på mono@mono.dk eller 86121444. 

Musikforeningen MONO bakker også op om Trygt Rum, som du kan læse mere om her: https://trygtrum.dk/ 

Trygt Rum giver også mulighed for telefonrådgivning. Telefonen er åben tirsdag og fredag mellem kl. 15-17. Ring på 70 20 99 99

SPØRGSMÅL?

VIDSTE DU AT?