MUSIKERDAG Aarhus

Musikerdag2021

Musikerdag Aarhus er en dag i MONORAMA fyldt med musikere, branchefolk, inspirerende oplæg på scenen, konstruktiv feedback på din musik, fotosessions og meget mere. Musikerdagen er et samarbejde mellem MONO, ORA og DMF.

Skal man som band eller soloartist gøre karriere på den danske eller internationale musikscene, så kræver det naturligvis god musik og dygtige musikere. Men, det kræver også at man får skabt gode samarbejdsrelationer og et godt kendskab til den branche man er en del af. 

Musikerdagen i MONORAMA handler om netop dette. Det handler om at få indblik i nogle af de mekanismer, som gør forskellen for om man får udbytte af sit arbejde og får musikken ud til publikum.  

Vi satte Musikerdagen på landkortet for første gang i 2015 - og musikerne tog den til sig. En dag fyldt med inspiration, viden og gode snakke blandt musikere, branchefolk og organisationer. Vi byder på talks, clinics, koncerter, fotosessions, demosessions (hvor du får mulighed for feedback fra branchefolk og coaches), stande med branchefolk og organisationer, formstøbte ørepropper og meget mere. 

På scenen sætter vi fokus på en række aktuelle temaer fra musikverdenen, så du kan blive klogere på eller finde inspiration til din egen musikkarriere. 

Tidsfrister og tilmeldinger vi blive annonceret på mono.dk, facebookeventen, i nyhedsbrevet og lign. Det samme via ORAs og DMFs egne medier.