MONO GOES METAL

MGMweb

Mono Goes Metal er et frivilligtbaseret flagskib, med base i produktionshuset MONORAMA. En fest og et koncept, der griber fat i de bedste, mest interessante og potente metal- og hardrock acts vi kan finde, og smider dem foran et vanvittigt dedikeret publikum.

Bag MONO GOES METAL står musikforeningen MONO og vores dedikerede bookingteam. Og ligesom alt andet i MONO, så har Mono Goes Metal fra første dag været 100% målrettet mod at være de førende til at fremvise morgendagens absolut bedste talenter fra den spirende danske scene. I 2018 fejrede MGM 10 års jubilæum, og kan se tilbage på en lang indsats for at gøre metalscenen stærkere og stærkere, ikke mindst via den årlige to-dages festival i januar.

Siden 2016 har vi haft et samarbejde kørende med Aarhus Festuge, og igennem deres UNDERSTRØM koncept, leveret 12 TIMERS gratis metal til det hungrende danske metalfolk i Mølleparken, hvor omkring 1.500 mennesker deltager.

I 2017 indgik vi samarbejde med SPOT Festivalen, hvor vi ligeledes med vanlig sans for høj kvalitet præsenterede en stribe nye stærke danske bands foran et talstærkt publikum. 

MONO GOES METAL har en lang række debutter på samvittigheden. Vi har blandt andet præsenteret: I´ll Be Damned (1. koncert), Solbrud (3. koncert - første gang i Jylland), Huldre (4. koncert - første gang i Jylland), Bersærk (Vi præsenterede et par af deres aller første koncerter flere år tilbage, og lod dem vende tilbage og sejre som "hovednavn" i Mølleparken 2016). Fossils (Vi var de første til at præsentere dem til metalfolket, hvilket de stadig nyder godt af), ORM (1. koncert), Afsky (2. koncert. Det var Leifur der fik bagmanden Ole Luk overtalt til overhovedet at gøre det til et liveband.), Første DANSKE koncerter med: Skogen, Smothered, Interment fra Sverige. Unspoken og Diskord fra Norge, samt Wedeganger og The Blackest Grey fra Holland.

Glæd dig til meget mere metal- og hardrock fra allerbedste skuffe.

Vil du gerne spille til Mono Goes Metal? 
så send en mail til mgm@mono.dk 
FACEBOOK GRUPPE https://www.facebook.com/groups/171907496182264/

Se videoen nedenfor: