MONOxUndervejs på RADAR

Showcasen MONOxUndervejs på RADAR er din og bandets mulighed for at skabe det bedste koncertevent på et af byens bedste spillesteder.

MONO og spillestedet RADAR har en lang historik sammen, og MONOxUndervejs er seneste resultat af det stærke samarbejde. I løbet af årene har et utal af bands fået og grebet chancen for at være med i et af vore fælles projekter, hvilket har skabt nogle forrygende koncertaftener. Projektet handler om at bygge forståelse for relationen mellem arrangør, spillested og artist, og at det er et samarbejde at skabe det bedste koncerteevent.

MONO x Undervejs på RADAR giver ambitiøse bands mulighed for at skabe de bedste koncertevent

MONOx Undervejs består af to dele og to datoer. 1. del er en workshop, hvor fokus er på at skabe det gode koncertevent. Det gælder både kontakten med spillested og arrangør, kommunikationen omkring eventen, forberedelse og lydproduktion, samt ikke mindst, et stærkt fokus på selve performance-delen. 2. del handler om selve koncerteventen, som aldrig bare må blive et kryds i kalenderen og en koncert mere i bagagen. Koncerten skal være motiveret og med fokus på at tage publikum sikkert med på rejsen i løbet af de 30 minutter artisten spiller. 

MONOxUndervejs handler om et ligeværdigt samarbejde mellem RADAR, Musikforeningen MONO og ikke mindst, de tre artister/bands, som får muligheden. Det handler nemlig om at alle parter sætter sig ned og får lavet aftaler, så alle får opfyldt ønsket om en forrygende koncertaften. Og sådan er det ofte i koncertsammenhænge. Både spillestedet, arrangøren og artisten skal føle, at det de gør, gør nytte. Det skal være energien værd.

Aftenen består normalt af tre bands, som alle er et godt sted undervejs i deres karriere. Spilletiden lyder på 30 minutter pr. band

Vi forventer at I engagerer jer 100 % i samarbejdet, at I forbereder et stærkt og sammenhængende sæt, og at I driver markedsføringen målrettet. Det er nemlig jer publikum skal komme for at høre (det er ikke for at se spillestedet eller møde arrangøren). Det skal bl.a. ske gennem det delte facebook-event der vil blive oprettet, samt PR på jeres eget initiativ – både online og offline. Skaber alle tre bands god omtale og et godt publikum, så vinder alle en super fed koncertaften.

Enhver koncert for et upcoming-band er en eksamen. Først og fremmest overfor publikum, der kan blive konverteret til lyttere og måske endda fans. Men ikke mindst overfor spillestedet, bookeren og arrangøreren, der alle tre både husker gode og dårlige koncerter og samarbejder. Og taler med kollegaer om det. Et godt samarbejde og en forrygende koncert kan derfor åbne for at man bliver inviteret tilbage, samt ikke mindst, flere koncerter på andre spillesteder.

Ansøger du og bandet MONOxUndervejs, så siger I ja til to datoer og fuldt engagement i forløbet.

Ansøgningsfrister offentliggøres på mono.dk, i nyhedsbrevet og på SoMe.

Du er også velkommen til uopfordret at søge og præsentere bandet på mono@mono.dk

Send link til musikken, pressetekst og bandfoto i høj opløsning.

Billeder: Axl Ry fra koncerten d. 30. maj 2024 (øverst). Fælles workshop (midterst). Kaizer fra koncerten d. 30. maj 2024.

Fotograf: Rolf Meldgaard (øverste og nederste billede). Midterste billede er privatfoto.

SPØRGSMÅL?

VIDSTE DU AT?