MONO GOES METAL Fest og Masterclass

MONO GOES METAL Fest og Masterclass

Mono Goes Metal Fest og Masterclass er ambitionen om at styrke den danske metalscene. Et koncept, der griber fat i de bedste, mest interessante og potente metal- og hardrock acts vi kan finde, og smider dem foran et vanvittigt dedikeret publikum.

Bag MONO GOES METAL står Musikforeningen MONO. Og ligesom alt andet i MONO, så har Mono Goes Metal fra første dag været 100% målrettet mod at fremvise morgendagens absolut bedste talenter fra den spirende danske scene. I 2018 fejrede MGM 10 års jubilæum, og kunne se tilbage på en lang indsats for at gøre metalscenen stærkere og stærkere, ikke mindst via den årlige festival i januar.

Gennem årene har vi tilføjet en række speciel events, for at prøve den specielle MGM-energi af i forskellige sammenhænge. I årene 2016-2018 havde vi et samarbejde kørende med Aarhus Festuge, og igennem deres UNDERSTRØM koncept, leverede 12 TIMERS gratis metal til det hungrende danske metalfolk i Mølleparken, hvor omkring 1.500 mennesker deltog.

I 2017 indgik vi samarbejde med SPOT Festivalen, hvor vi præsenterede en stribe nye stærke danske bands af højeste kvalitet foran et talstærkt publikum. Konceptet sprængte rammerne, og fra et propfyldt Remisen, flyttede eventen sidenhen til Train, hvor det fortsat eksisterer, dog under nye arrangører og navn: SPOT Metal. 

MONO GOES METAL har gennem årene en lang række debuter på samvittigheden, samt navne der i den grad har markeret sig sidenhen, bl.a. I´ll Be Damned, Solbrud, Huldre, Bersærk, Fossils, ORM, Afsky, samt første DANSKE koncerter med: Skogen, Smothered og Interment fra Sverige. Unspoken og Diskord fra Norge, samt Wedeganger og The Blackest Grey fra Holland.

MGM Masterclass – målrettet karriereplanlægning

I 2022 ændrede vi konceptet en smule for at styrke udviklingsdelen. Vi tilføjede MGM Masterclass, som giver fire upcoming metalacts fuld fokus på karrieren med et workshop- og coachingforløb. Dette skete i samarbejde med vores helt egen, Trine Ulrich, en række stærke aktører fra branchen, og med støtte fra Tuborgfondet og MXD. I samme åndedrag ændrede vi – for en stund i hvert fald – MGM Festen til en endags event, med fuld fart på både festen og musikken. 

MGM Masterclass er vores bud på at styrke musikken og branchen, ved at styrke musikernes tag på branchen og deres egne karrierer. Forløbet består af fire workshop dage + fire coachingsessions, hvor der er fokus på relevante forhold i branchen og det enkelte bands fokusområder. Hvad skal der til for at lige netop dit band tager de rette skridt i den rigtige retning. 

Alle fire udvalgte til MGM Masterclass får spilletid på selve MGM Festen. Er du og bandet interesseret i masterclass’en, så hold høje med siden: https://www.facebook.com/monogoesmetal Ansøgningsrunden åbner i løbet af foråret. 

Glæd dig til meget mere metal- og hardrock fra allerbedste skuffe.

Vil du gerne spille til Mono Goes Metal, så send en mail til mgm@mono.dk 
Følg med på https://www.facebook.com/monogoesmetal

Se videoen nedenfor:

SPØRGSMÅL?

VIDSTE DU AT?