Oplæg og vejledning omkring digitale udgivelser

Går du og bandet med tanker om at udgive jeres musik, så tilbyder MONO torsdag d. 29. februar en aften med oplæg og vejledning om digitale udgivelser. Mød Bina Rosenvinge fra Digidi og få styr på viden og spørgsmål om lige præcis jeres udgivelsesplan

På aftenen vil Bina give et oplæg omkring hvordan man kan udgive sin egen musik og komme ind på alt det man skal have styr på, for at oprette en udgivelse. Oplægget varer en time fra kl. 19, hvorefter det er muligt at få svar på lige præcis jeres specifikke situation. 

I oplægget kommer Bina selvfølgelig også omkring alt det andet, der følger med at udgive musik, såsom målsætninger, tanker og ikke mindst frustrationer angående processen, om at opbygge sin fanbase m.m.

Har du og bandet overvejelser om udgivelse eller er I bare interesseret i at vide mere, så kom og vær med. Det er gratis.

Tilmeldingen sker på mono@mono.dk

Torsdag d. 29. februar kl. 19:00

Bina Rosenvinge er uddannet i Musikvidenskab og Begivenhedskultur fra Aarhus Universitet og har også taget en MA i Music Industry Management fra London Met University.

Hun er selv sanger og musiker og har tidligere arbejdet som manager, tour manager, booker, arrangør og afvikler på spillesteder, samt en masse frivilligt arbejde hovedsageligt i den aarhusianske musikbranche. 

Bina har siden 2010 arbejdet med digital distribution af musik hos DiGiDi, hvor hun i dag er Label Manager og teamleder for support-teamet. 

VIDSTE DU AT?