Grobund Live 2023 - uendeligt meget musik

GroLive23Musikken vil ingen ende tage på Grobund Live 2023, som finder sted lørdag d. 27. maj i MONORAMA. Et godt stykke over 30 bands har meldt deres ankomst, så kan du ikke få nok af livemusik, så er ingen bedre steder at være i Aarhus denne dag.

Læs mere

Generalforsamling i Musikforeningen MONO

Bar og skærmGeneralforsamlingen er musikforeningen MONOs højeste myndighed. Få indblik i foreningens økonomi, udvikling og projekter, og skulle interessen være der, så bliv en del af bestyrelsen, så du kan sætte dit præg på huset fremadrettet

Læs mere

Royal Mini Fest i MONORAMA d. 1. april

RMCrocelMONORAMAs egne Crocell - hvis vi må være så frie - er første navn på plakaten, når Royal Metal hygger om metalpublikummet d. 1. april i MONORAMA. De lover både lidt til tørsten, sulten og ikke mindst øregangene, så kast dig straks og billetlinket. Det er jo MONO og ikke Royal Arena, så billetmængden er ikke uendelig!
Læs mere

Rock The Region 2023 skudt igang med intens weekend

 
 
ZarPauloMartin og Emil fra Zar Paulo delte erfaringer med årets Rock The Region-deltagere, da 2023-udgaven blev skudt igang i weekenden d. 4.-5. marts i MONORAMA. Rock The Region kører for 7. gang med workshops, livesessions, turné og SPOT Festival showcases.
Læs mere