MONO får ny 3-årig aftale med Børn & Unge

Skab Musikken 1Du oplever nok ind i mellem at vi har en flok meget unge musikere i huset! Det skyldes vores samarbejde med Børn & Unge i Aarhus kommune, og vores tilgang til at gøre næste generation interesseret i at skabe ny musik

Læs mere

Fællesspisning i MONORAMA… hvorfor?

Invitation til fællesspisning og GeneralforsamlingHvorfor skal vi mødes til fællesspisning i MONORAMA?.... fordi vi tænker det kunne være en god vej til at få snakket og hørt lidt om, hvad du som medlem går og undrer dig over, glæder dig over, eller måske har du gode idéer til huset og foreningen eller noget helt fjerde. Ja og så fordi vi skal afholde generalforsamling!

Læs mere

Find din vej i musikbranchen på SPOT

NetværkSPOTDet kan være en jungle at finde rundt i musikbranchen, når man egentlig bare gerne vil lave og spille musik. Der er bare lige den pointe: skal musikken ud til et større publikum, så er der størst mulighed for at det sker, ved at samarbejde med de rette aktører

Læs mere

Fællesspisning og generalforsamling i MONO

Bar og skærmTorsdag d. 16. maj kl. 19:00 byder vi på fællesspisning i MONORAMA og samtale om udviklingen af øvehuset. Når vi så alligevel er samlet, så snupper vi også lige en generalforsamling for at få det formelle på plads.

Læs mere

Find inspiration og nye partnere på SPOT Festival

NetværkSPOTVejen til en karriere i og med musikken går ofte gennem et godt netværk og gode inspirationskilder. På SPOT Festival er der ikke blot et utal af koncerter at opleve, men også en lang række branchefolk og organisationer at møde, så tag projektet med under armen.

Læs mere