Nyt fra MONO i april 2016

Søg inspiration på SPOT Festival • Rock The Region varmer op med Live Sessions online• Oppenheimer 2016 søger bands/artister • Mer’ Monitor! læs og byd ind • Generalforsamling i Musikforeningen MONO / MONORAMA • Få opbevaringsplads i MONORAMA

Søg inspiration på SPOT Festival

Den 23. udgave af SPOT Festivalen er denne måneds helt store begivenhed. Her vil den samlede danske musikbranche være til stede for at lytte, snakke og lave aftaler, der vil være et stort opbud af national og international musikpresse, og ikke mindst, så rejser et utal af internationale musikbranchefolk hertil fra stort set hele verden. Som musiker og musikiværksætter er SPOT et MUST. Er du ikke lige til netværksarbejde på nuværende tidspunkt, så brug muligheden for at samle inspiration og opleve ny musik, ved de ca. 200 forskellige koncerter, der foregår i byen denne weekend.

Et par anbefalinger fra MONOs og den fremadstormende vækstlags verden:

-          Rock The Region på Remisen / Godsbanen, fredag d. 29. april kl. 20:00: https://www.facebook.com/events/1666538516932940/ - Kom gratis ind og uden SPOT armbånd.

-          ORAs 10 års jubilæumsreception på Balkonen, SCC, fredag d. 29. april kl. 16:00 – 18:00: https://www.facebook.com/events/1226692777359757/

-          UHØRT Dayparty på Fidel’s, lørdag d. 30. april kl. 13:00 – 18:00: https://www.facebook.com/events/616925775121094/

Der er naturligvis en masse andet godt, men ved disse tre kan du specielt møde ny musik og ikke mindst folkene bag, som arbejder på at skabe stærke platforme du og bandet kan sætte af fra.

---

Rock The Region varmer op med Live Sessions online

Du er måske efterhånden bekendt med udviklingsprojektet Rock The Region. Hvis ikke, så smut en tur ind forbi projektets side på Facebook, hvor de fem bands/artister i årets udgave i denne uge præsenteres. Det sker via fem intime Live Sessions (Optaget live i MONORAMA Studiet), hvor du kommer helt tæt på musikerne og musikken.

Husk at Rock The Region udskriver ny ansøgningsrunde senere på året til 2017-udgaven.

Se med på www.facebook.com/rocktheregiondk

Koncertturnéen:

Holstebro // Black Box / Torsdag d. 21. april Kl: 20:00

Herning // Scene7 / Fredag d. 22. april Kl: 20:00

Horsens // Kulisselageret / Lørdag d. 23. april kl. 20:00

Skive // Drivhuset / Torsdag d. 28. april kl. 20:00

Aarhus // SPOT Festival // Remisen / Fredag d. 29. april kl. 20:00 (koncertstart)

---

Oppenheimer 2016 søger bands/artister

Denne gang danner Voxhall ramme om dagen, hvor der vil blive rettet skarp opmærksomhed på fire nye artister på den danske musikscene. Oppenheimer har siden 2000 været med til at sætte dagsordenen for ny dansk musik. Bands som Duné, The Blue Van, Fallulah og senest Sonja Hald og Velvet Volume er blandt de kunstnere, som har nydt godt af den eksponering og bevågenhed, som en optræden på Oppenheimers giver.

Skal du og bandet i søgelyset til en af pladserne, så ansøg inden d. 1. maj 2016.

Se mere og søg på www.oppenheimer.dk/ansoeg

---

Mer’ Monitor! læs og byd ind

Hvad sker der derude i dit musikalske liv? Sidder du inde med viden, erfaringer, emner eller gode ideer, som vi skulle tage fat på i Mer’ Monitor!, så lad os vide mere. Musikermagasinet Mer’ Monitor! stiller fire gange årligt skarpt på musikkens verden, set fra et vækstlagsperspektiv – og vi er altid interesseret i at få nye perspektiver med!

Skriv til mono@mono.dk / deadline for 29. udgave er fredag d. 6. maj 2016

Læs seneste udgave: https://issuu.com/riccoandie/docs/mer_monitor_28

---

Generalforsamling i Musikforeningen MONO / MONORAMA

Ja, selve ordet generalforsamling lyder lidt støvet og processen er nok det samme, det kan vi ikke komme uden om. Det vigtige er dog også hvad du får ud af generalforsamlingen: At blive en del af bestyrelsen i MONO og øvehuset MONORAMA. Vi har altid brug for engagerede, musikelskende og kreative nye medlemmer, der kan holde os på sporet og drive os fremad mod et endnu bedre vækstlagsmiljø i MONORAMA, i byen og på landsplan.

Bliv en del af bestyrelsen i et af landets mest aktive rytmiske vækstlagsmiljøer. Mød op til generalforsamling torsdag d. 26. maj i MONORAMA. Officiel indkaldelse udsendes om kort tid.

---

Depotplads i MONORAMA

Har du musikgrej, møbler eller modemagasiner, som du bare ikke vil skille dig af med, så lej et opbevaringsrum i MONORAMA. Nå ja okay, du bestemmer selvfølgelig selv hvad du opbevarer, og hvad end det bliver, så bliver det for kun 400,- kr. pr. md.

Ring, skriv eller kom forbi og kig nærmere. Kontakt os på mono@mono.dk eller 86121444.

---

Læs flere nyheder på www.mono.dk