Auditiondays i MONORAMA

Auditionday23

Auditiondays i MONORAMA er din og bandets mulighed for både at spille koncert og samtidig få værdifuld feedback på jeres udtryk og vej i musikiken. 

AUDITIONDAYS er et koncert- og coachingevent vi præsenterer 3-4 gange årligt i MONORAMA, i samarbejde med ORA (ORA initiativ). Helt grundlæggende handler det om at hjælpe bands og artister på rette vej, ved at lade uvildige, kyndige branchefolk opleve bandet live Det kan nemlig være ufatteligt svært, som medlem af bandet, at lytte helt oprigtigt til egen musik og tage beslutninger om hvad næste mål skal være. Måske er man endda ikke helt enige om retningen. Her kan Auditiondays virkelig bruges målrettet.

I går på scenen, spiller jeres bedste materiale og optræder som I ville, på en hvilken som helst scene. Blandt publikum sidder to til tre specielt inviterede branchefolk eller etablerede musikere, som I efterfølgende møder i enerum. 

De inviterede branchefolk kan være managers, pladeselskabsfolk, professionelle musikere, bookere, festivalfolk og meget mere. Det betyder, at ud over den feedback de kan give jer, at I nu også er i deres opmærksomhed. 

Målrettet bandets ambitioner

Hvert band får 30 minutter i enerum med de tre coaches, som giver feedback på bandets koncert, men der er også tid til at snakke om bandets fremtidsplaner og få svar på spørgsmål om musikbranchen.

Coachingen kan – afhængigt af bandets styrker og svagheder – bl.a. komme ind på: stage performance, udtryk, sammenspil, tekniske færdigheder, komposition og sangskrivning, stil, publikumskontakt osv.

Tanken med denne coaching er at give de deltagende bands et skub videre i den retning, deres ambitioner selv udstikker. Ved at få styrker og svagheder påpeget, får man også synliggjort en mulig arbejdsproces, der er fremadrettet og fokuseret og i det lange løb kan hjælpe det enkelte band til at nå de personlige mål.

Vi sigter ikke nødvendigvis mod at finde de bands, der står foran det store gennembrud, men ligeså meget mod de bands, der endnu ikke er flyvefærdige, men som kan få desto mere ud af nogle velmente ekspertråd.

I AuditionDays vægtes desuden engagement over evne, og det vigtigste er, at de enkelte bands har ambitioner med deres musik.

Søg om at spille på Auditiondays via ora.dk eller direkte på mono@mono.dk (Emne: Auditiondays)