MONOtoner på RADAR

Showcasen MONOToner på RADAR er din og bandets mulighed for at vise jer frem på et af byens bedste spillesteder.

MONOtoner (tidl. MONO i Stereo) har været en del af Musikforeningens årsprogram siden 2005, og er en unik mulighed for at vise bandet frem i de bedst tænkelige rammer. Gennem tiden har et utal af bands fået og grebet chancen, hvilket har skabt nogle forrygende koncertaftener. Det handler nemlig om at levere det bedste I har, arbejde for at sikre et godt publikum og gerne invitere repræsentanter fra pressen og branchen.

Monotoner radarI 2020 har vi valgt at MONOtoner skal være et ligeværdigt samarbejde mellem RADAR, Musikforeningen MONO og ikke mindst, de tre artister/bands, som får muligheden. Det handler nemlig om at alle parter får opfyldt drømmen om en forrygende koncertaften. Og sådan er det ofte i koncertsammenhænge. Både spillestedet, arrangøren og artisten skal føle, at det de gør, gør nytte. Det skal være energien værd.

Aftenen består normalt af tre bands, der gerne står på tre forskellige trin i deres karriere. Spilletiden varierer fra 20 minutter til ca. 40 minutter, fordelt således: 1. band (20min.) 2. band (30min.) 3. band / hovednavn (40min). Dette skaber en god dynamik for musikerne internt, samt for publikum.

Vi forventer at I engagerer jer 100 % i koncertaftenen. At I forbereder et stærkt og sammenhængende sæt, at I driver markedsføringen målrettet. Det er nemlig jer publikum skal komme for at høre (det er ikke for at se spillestedet eller møde arrangøren). Det skal bl.a. ske gennem det delte facebook-event der vil blive oprettet, samt PR på jeres eget initiativ - både online og offline. Skaber alle tre bands god omtale og et godt publikum, så vinder alle en super fed koncertaften.

Enhver koncert for et upcoming-band er en eksamen. Først og fremmest overfor publikum, der kan blive konverteret til lyttere og måske endda fans. Men ikke mindst overfor spillestedet, bookeren og arrangøreren, der alle tre både husker gode og dårlige koncerter og samarbejder. Og taler med kollegaer om det. Et godt samarbejde og en forrygende koncert kan derfor åbne for at man bliver inviteret tilbage, samt ikke mindst, flere koncerter på andre spillesteder.

Ansøgningsfrister offentliggøres på mono.dk, i nyhedsbrevet og på facebook.

Du er også velkommen til uopfordret at søge og præsentere bandet på mono@mono.dk

Send link til musikken, pressetekst og bandfoto i høj opløsning.