Mød Henrik, vores elektriske alt-mulig-mand

I slutningen af 2023 var vi så heldige at få Henrik i praktik. Han og MONO var et stærkt match, og nu kan vi beholde ham lidt længere. Henrik er uddannet elektriker, men kan så meget mere…

Vi skal dog lige starte med at gøre det klart, at Henrik ikke giver stød, men han er i den grad i stødet. På den korte tid han har været hos os, har vi for alvor sat fart på en række planlagte forbedringer. Ikke mindst en masse elektrikeropgaver, som bl.a. udskiftning til nyt energibesvarende belysning i fællesområderne. 

Vi har dog ikke bare fået løst elektrikeropgave nemt og kompetent, Henrik står også bag den reparerede og nymalede scene, og andre store og mindre hængepartier rundt i huset. 

Der hvor der måske er mere at hente direkte for dig som medlem er, at Henrik har oprettet et nyt værksted, hvor han på aftale kan løse diverse reparationsopgaver for vores medlemmer. Er der problemer med guitaren, forstærkeren, sanganlægget og meget andet, så kan Henrik måske hjælpe. Han har allerede givet nyt liv til et sanganlæg og en basforstærker for MONO.

Lad os vide om det kunne være et nemt og enkelt tiltag for dig som medlem. Skriv som altid til os på mono@mono.dk 

Henrik er hos os på løbende aftaler, som vi ikke er helt herre over selv, men vi arbejder på at skabe en løsning. 

Nu ved du hvem han er. Hils på ham derude i huset, og sig endelig til hvis du oplever problemer i øvelokalet, et andet sted i huset eller måske med eget grej.

Kig forbi eller skriv til mono@mono.dk

VIDSTE DU AT?