Hvis du er musiker og blev født i går

cassette

Af Kenneth Madsen

Dette er ikke en nekrolog. Det er heller ikke et kig i spåkuglen, noget nyt eller friskt. Den grundlæggende idé er lige så ny, som noget, der er meget gammelt. Det er et velafprøvet koncept, men jävla her på redaktionen elsker vi lister. Så derfor bringer vi her en top 10 over soon-to-be-has-beens. Men vi tvister den lidt og knytter en kommentar. Enjoy. Her er en liste over ting, som fremtidens musikere med stor sandsynlighed skal være heldige for at have været i besiddelse af, i berøring med – eller overhovedet kende til…

Læs mere

Tjekkethed, taknemmelighed og tilfældighed

hie_photo

Af Peter Mathiasen, forsanger i bandet Avalyn ( peter@avalyn.dk)

We can work it out. Mange upcoming musikere overser de lavt hængende frugter, når det gælder om at gøre opmærksom på sig selv. Med lidt samarbejde med andre og en fælles indsats kan man opnå ting, der gavner begge parter.

Læs mere

Brug de sociale medier bedre

images-6

 

 

 

 

 

Af Snævar Albertsson

Hvad skal bands anno 2011 gøre for at nå frem til lytterne? Mange ville svare ’lave nogle fede sange, og så spille en masse koncerter, hvor man sælger mange plader’.

Problemet er bare at der findes afsindigt mange fede sange, bands, koncerter og plader derude. Det vrimler med tilbud på nettet og musik-forbrugerne mæsker sig i alle de her fede bands og deres geniale sange. Bare ikke dit musik. Hvorfor? Du har jo de fede sange, du har jo den seje trommeslager med de sindssyge fills. Du ved det, men ved DE det?

Læs mere

Big Business møder upcoming scenen

images-8

 

 

 

 

 

Af Ricco Andie Jensen

Partnerskab mellem bands og brands er efterhånden et velkendt fænomen.  Også herhjemme er samarbejdet velkendt, dog som oftest med de store etablerede navne som vindere.  Med Tak Rock kampagnen dryppede det dog på vækstlaget… og det drypper stadig. Mer’ Monotor! har talt med folkene bag; Kristian Riis fra Volcano Management og Eventchef Freddy Larsen fra Royal Unibrew.

Læs mere

Findes der et mellembrud?

Boho Dancer (4)

Af Thomas Emil Sørensen

(Her bringer vi artiklen i sin fulde længde. Kortere version kan læses i Mer' Monitor! 12)

Læs mere