Fællesspisning i MONORAMA… hvorfor?

Invitation til fællesspisning og GeneralforsamlingHvorfor skal vi mødes til fællesspisning i MONORAMA?.... fordi vi tænker det kunne være en god vej til at få snakket og hørt lidt om, hvad du som medlem går og undrer dig over, glæder dig over, eller måske har du gode idéer til huset og foreningen eller noget helt fjerde. Ja og så fordi vi skal afholde generalforsamling!

Vi skal simpelthen mødes fordi det er godt at mødes! Det er her vi finder ud af hvad der er vigtigt for dig, som bruger huset og foreningens aktiviteter.

Som en del af dette møde afvikler vi samtidig foreningens årlige generalforsamling, hvor du kan få indsigt i hvordan det står til i foreningen, og så har du mulighed for at engagere dig, men det er IKKE et krav.

Kom og være med… måske alene for hyggen. Vi starter kl. 19:00, tager en bid mad og får afviklet årets generalforsamling. Derefter er der uformel hygge og snak. Selve generalforsamlingen forventer vi tager maximum 1 time. 

Kigger du forbi, så tilmeld dig via mono@mono.dk senest d. 9. maj (på den måde ved vi hvor meget mad og hvor mange stole vi skal bruge).