Fællesspisning og generalforsamling i MONO

Bar og skærmTorsdag d. 16. maj kl. 19:00 byder vi på fællesspisning i MONORAMA og samtale om udviklingen af øvehuset. Når vi så alligevel er samlet, så snupper vi også lige en generalforsamling for at få det formelle på plads.

Vi lægger dog vægten på maden og samtalen, og ser det som en ny måde at få flere af husets brugere til at dele deres erfaringer og oplevelser med MONORAMA, og ja, måske endda gode ideer til, hvad huset kan og eventuelt mangler. 

Det er foreningens ønske at alle der vil, har mulighed for at gøre indflydelse på foreningen og øvehuset. Og her er samtalen et godt udgangspunkt.

Skulle man som medlem have lyst til at involvere sig yderligere, så kan man også række hånden op og melde sig til bestyrelsen. Det er dog ikke et krag for deltagelse denne torsdag. 

Bestyrelsesarbejdet i MONO/MONORAMA handler om at sikre den bedst tænkelige drift, at arbejde med visioner og målsætninger, og så kan du være med omkring husets events og projekter, men kun i det omfang du har tid og lyst. Bestyrelsen i MONO mødes fire til fem gange årligt. 

Ud over maden, øllet og samtalen, kan du denne torsdag få indblik i økonomien, få viden om kerneopgaverne og projekterne, samt hvad vi har i tankerne fremadrettet. 

Vi ses torsdag d. 16. maj kl. 19:00 i salen i MONORAMA.

Tilmeld på mono@mono.dk skriv 'Fællesspining' i emnefeltet, og lad os vide om du har specifikke madpræferencer.