Find inspiration og nye partnere på SPOT Festival

NetværkSPOTVejen til en karriere i og med musikken går ofte gennem et godt netværk og gode inspirationskilder. På SPOT Festival er der ikke blot et utal af koncerter at opleve, men også en lang række branchefolk og organisationer at møde, så tag projektet med under armen.

Er du vækstlagsaktør, arbejder på et mindre venue, er med i en arrangørforening, eller skaber af en ny festival? Og oplever du, at det kan føles som at skulle bryde igennem en mur, når man skal have fat i den etablerede musikbranche? Så har du her muligheden for at møde ”musikkens købmænd” - agenterne - og få styrket dit netværk.

På det uformelle netværksmøde ‘Bliv dus med din agent’ står en række danske agenter klar til at hilse på dig.

Den årlige SPOT Festival er et overflødighedshorn af musik, seminartilbud, viden og netværksarrangementer. Omkring 1500 danske og internationale branche- og mediefolk er tilstede i området omkring musikhuset, Aarhus Congres Center og Radisson Blu. Du finder dem ofte med et navneskilt om halsen, men det kan være svært at finde den rette i farten, så derfor er det med at koble sig på nogle af de gode events. 

Derfor giver Promus nu mulighed for, at unge vækstlagsaktører og musikforeninger kan møde nogle af de mere etablerede spillere i branchen – her i form af et uformelt netværksmøde med en række danske agenter, som forhåbentlig kan skabe grundlag for, at nye samarbejder kan spire.

Det er kun muligt at deltage kun med godkendt ansøgning!

Se mere og ansøg om en plads: Bliv dus med branchen på SPOT