Ansøg om en plads til MGM Masterclass og festival

MGMlive23I år er det 3. gang at vi tilføjer masterclass-programmet til den årlige MONO Goes Metal Fest. Få adgang til vigtig sparring omkring bandets karriereudvikling, mød kompetente branchefolk og spil koncert på årets MONO Goes Metal Fest

Forløbet består af fire workshops med hver sit fokus og relevante oplægsholdere, samt en plads på plakaten til årets MONO Goes Metal Fest. På dagen for årets festival vil der desuden være et netværksarrangement, hvor det vil være muligt at møde en håndfuld festivalbookere, bl.a. fra Inferno Festival i Norge og Summerbreeze i Tyskland. Disse vil også være til stede under koncerterne på årets festival.

Ud over de fire workshops, netværksarrangementet og koncerten, vil hvert band få tre stk. 1:1 sparringssessions med forskellige mentorer alt efter bandets specifikke behov. Dette kan f.eks. være en bookingagent, en coach med fokus på mental- og banddynamiske processer, en revisor, en social media manager eller noget helt femte.

Forløbets formål er at skabe et mere målrettet karriere- og arbejdsforløb for bands, der ønsker at arbejde professionelt. At være selvstændig musiker og band i dag er ikke bare at lave god musik, det kræver også at man har en 360 graders forretning omkring musikken. Det kan være svært at finde rundt i som band, men med det rette overblik, konkrete værktøjer  og målrettet planlægning, er målet at gøre opgaven gennemsigtig og overskuelig.

Hvem kan deltage? 

Alle bands og solister inden for metalscenen og beslægtede genrer, samt

  • er primært i alderen 16-30 år
  • spiller original musik
  • som er bosat i Danmark. 
  • musikere, som et ønsker indblik i hvordan man kan arbejde med de forskellige aspekter af musikbranchen.

Om I har ageret professionelt i musikbranchen i mange år, eller er helt nye, betyder ikke noget. Det vigtigste er, at I har lyst til at arbejde med at få jeres musik endnu længere ud til et større publikum, og skabe en bæredygtig karriere.

OBS! De 4 workshops foregår fysisk hos Musikforeningen MONO i Aarhus og at det er et krav at kunne deltage alle 4 dage, samt at kunne spille 30 minutter af jeres egen, originale musik til MONO Goes Metal Fest d. 16. november. 

Bandets tre 1:1 sparringsessions kan evt. foregå online, tidspunkt for disse aftales med de enkelte mentorer.

Ansøg senest d. 14. april 2024 via https://forms.gle/PBhSVzFpx6HVtgMr5

Foto: Eva Sidelmann Stisen (Swartzheim på MGM Fest 2022)