Ny stilling hos MONO: Projekt- og udviklingsmedarbejder med stærke kommunikative evner

YWFMNSpotMONO er på udkig efter den helt rigtige profil til en stilling, der rummer projektledelse, eventafvikling, kommunikation og udviklingsopgaver. En stilling med masser af mulighed for at sætte sit præg på både egne opgaver og foreningens fremtid. Du vil arbejde tæt sammen med den daglige leder, husets øvrige medarbejdere, samt ikke mindst kolleger i byen, regionen og resten af landet. 

MONO ønsker at være landets bedste sted at være musiker! Og hvad det betyder, kan du være med til at definere. Vi er allerede godt i gang med at skabe et mangfoldigt musikfællesskab, forskelligartede faciliteter til forskellige behov, kompetenceudviklende projekter og events, samt stærke samarbejder over hele landet, med fokus på at styrke det rytmiske vækstlag.

To af dine væsentligste opgaver bliver at videreføre og udvikle Rock The Region, som er et tværregionalt kompetenceforløb i samarbejde med syv andre byer i Region Midtjylland, samt MONO Goes Metal Fest og Masterclass.

Hvad er arbejdsopgaverne?

 • Planlægning, koordinering og afvikling af Rock The Region
 • Planlægning, koordinering og afvikling af MONO Goes Metal og masterclass
 • Eventafvikling, herunder aftaler, produktionsplan, afvikling og opfølgning
 • Kommunikationsopgaver både internt og eksternt
 • Dele og skabe indhold til sociale medier
 • Fundraising og tilskudsansøgninger i forbindelse med projektudvikling
 • Styrke og udvikle frivilligteam omkring MONO
 • Ad hoc-opgaver i forbindelse med daglig drift og udvikling af øvehuset
 • Ad hoc-opgaver i forbindelse med koncertaktiviteter som indkøb, opsætning, catering etc.
 • Samt det der opstår undervejs

Hvem er du?

 • Du er positiv, engageret og udadvendt
 • Du indgår gerne i og skaber konstruktive samarbejder
 • Kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt
 • Du er proaktiv og kan selv tage initiativ
 • Du er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk
 • Du har orden i tingene og kan lide at have styr på detaljerne
 • Du er kreativ, løsningsorienteret og brænder for at få ting til at ske

Vi forventer ikke nødvendigvis at du har en lang fortid indenfor det rytmiske musikliv, men vi forventer dit engagement. Det er en fordel med kendskab til projektledelse, eventafvikling og kommunikation. Og ikke mindst, at du er nysgerrig på al slags musik.

Vi lægger især vægt på dit gode humør og at du brænder for at skabe et udviklende musikfællesskab med os. Du kan forvente arbejdstid inden for normal kontortid, dog kan der i perioder være behov for vekslende arbejdstider, samt aften og weekendarbejde i forbindelse med projekt- og koncertafvikling.

Hvem er vi?

Den rytmiske kulturinstitution MONO og Øvehuset MONORAMA, eller blot MONO i daglig tale, er et af landets største øvehuse. Vi rummer 40 øvelokaler, en koncertsal, et studie, musikerdepoter og hyggelige fællesområder i vores 2400kvm store øvehus. Foreningen har ca. 450 faste medlemmer, samt en hel del løst tilknyttede, som især benytter produktionsøvelokale, studiet og scenen. Ud over at være de fysiske rammer for en stor andel af byens musikere, udvikler vi projekter og events for og med det rytmiske vækstlag. Vi har allerede nævnt Rock The Region og MONO Goes Metal, men vi laver også en række koncertevents, workshops, folkeskoleprojekter, samt formidler viden og erfaringer omkring det at være musikere eller band på vej.

Det ligger i MONOs DNA at være tæt på musikerne, i et udviklende fællesskab, hvor medlemmerne er i centrum.

Ansættelse

Stillingen er beregnet til 20 timer ugentligt og løber i første omgang et år fra ansættelsestidspunktet. Fast månedsløn inkl. pension og ferietillæg. Arbejder du i perioder over det ugentlige timetal, justeres dette i den efterfølgende periode. Der vil både være mulighed for forlængelse og udvikling af stillingen.

Ansøgning og samtale

Ansøgning og CV sendes til mono@mono.dk

Ansøg senest d. 1. december 2023. Ansættelsessamtaler forventes afholdt inden jul, og ansættelsen starter primo januar eller snarest muligt derefter.

Spørgsmål kan rettes til Daglig Leder, Ricco Andie Jensen på mono@mono.dk

Om MONO

MONO er en nonprofit og selvejende forening, og er drevet med driftstilskud fra Aarhus kommune, medlemsbetalinger for leje, samt fundraising og sponsorater. Al overskud investeres i at skabe et endnu bedre øvehus, til gavn for medlemmerne og byens musikere.

Se mere på www.mono.dk

RTRfælles2019