Der er nu åbnet for ansøgninger til SPOT Festival 2024

Spotansøg24Er du og bandet klar til næste skridt på karrierestigen, hvor et stærkt samarbejdet med udvalgte aktører fra musikbranchen er afgørende, så er det nu I skal slå til. Ansøgningsrunden til branche- og showcasefestivalen SPOT Festival 2024 er åben

Fra i dag, torsdag 28. september kl. 12.00, til onsdag 1. november kl. 12.00 er der åbent for ansøgninger til SPOT 2024. Og festivalen glæder sig som altid til at se og høre, hvordan det danske og nordiske musiklandskab udvikler sig.  

Sidste år ansøgte mere end 1100 solister og bands om at spille til SPOT Festival, og selvom det ikke handler om antallet i sidste ende, så håber SPOTs leder Gunnar K. Madsen naturligvis at se samme interesse i år:

“Selvom det ikke i sig selv handler om, hvor mange, der søger om at præsentere deres arbejde på SPOT, så vidner det stigende antal ansøgere om, at dansk musikliv råder over en enorm talentmasse af kunstnerisk diversitet indenfor et meget bredt spekter af genrer og stilarter. SPOT ser frem til endnu en gang at være med til at styrke synligheden af de danske og nordiske talenter og dygtige kunstnere.”

SPOTs formål er først og fremmest at være et udstillingsvindue for artister og bands, der gerne vil tage nye skridt i deres karriere. Koncerter på SPOT er rettet mod både publikum og  repræsentanter fra den danske og den internationale medie- og musikbranche. Alle, der har produceret ny musik eller nye sange, er velkomne til at ansøge om en plads på SPOT 2024. 

SPOT 2024 løber af stablen 3.- 4. maj næste år i Aarhus.

Har du nogle spørgsmål til ansøgningsrunden, kan de sendes til application@spotfestival.dk

Ansøg via link: https://app.festivall.dk/application/eFephVeWWE22xtk0o-J-Yw/