Mød branchen i forbindelse med Oppenheimer 2023

MeetingsDet kræver et godt samarbejde med booking, label, publishing eller management at styre sit band eller musikprojekt ud til et bredere publikum. Der er flere veje at gå, men hvad har du og dit band brug for? Nu kan du præsentere dit band og musikprojekt for udvalgte branchefolk.

Den 16. september er showcasefestivalen Oppenheimer tilbage på Aarhus Volume. En aften med fem specialudvalgte, talentfulde nye bands på scenen.

Er du og bandet ikke så heldige at være udvalgt til selve showcasen, er der dog masser at komme efter på dagen. Kommer du forbi med dit band og dit musikprojekt i baglommen har du nemlig mulighed for at pitche for de inviterede branchefolk fra bl.a. booking, label, publishing eller management.

Siden 2014 har Promus samarbejdet med Oppenheimer om at skabe lidt ekstra netværksmuligheder både for de optrædende bands/solister og for øvrige interesserede i forbindelse med showcasen. Det er gjort via speed meetings med musikbranchen – et netværksprojekt der i flere tilfælde har ført til en lang række konkrete samarbejder mellem nye talenter og musikbranchen.

I år ændres der lidt på konceptet og går fra at være hardcore ”1-til-1”-speed meetings til et mere åbent, afslappet og dynamisk netværksmøde, hvor du mingler mellem dine kolleger og de inviterede branchefolk. Det handler altså om at skabe dialog og kontakt og dermed få pitchet dit projekt til de fremmødte branchegæster.

De inviterede musikbranchegæster præsenteres løbende, men der vil være repræsentanter fra både booking, label, publishing og management.

Networking @ Oppenheimer 2023 finder sted hos i Promus, lørdag d. 16. september fra kl. 14:00 – 16:00. – og hvis du ønsker at deltage, så send en ansøgning med et par linjer om dit band/projekt, samt links til din musik. Men skynd dig – det er “først-til-mølle” – og der er begrænset med pladser!

Hent ansøgningsskemaet her: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdNgXHmU6QAGdE7Bd8HxUAexio1sA06Ze1WuBmjs3VcVgm9WA/viewform – og inden mandag d. 11. september, kl. 12:00 – men skynd dig – det er “first come – first serve”.

VIGTIGT! Lige lidt information om betingelser m.v. for at ansøge.

Networking @ Oppenheimer 2023 henvender sig til bands/artister, sangskrivere, producere og nye musikbrancheaktører, der har en vis erfaring og har været igennem en musikalsk udvikling og modning, og som nu er klar til det næste store spring i karrieren! Det er altså IKKE tale om en coaching/sparrings-session på sangskrivning og karriereudvikling for nystartede bands og solister, men mere et netværksmøde m.h.p. at skabe dialog og kontakt.

Det er vigtigt, at man laver research på de branchefolk, der er tilstede således, at man sikrer sig det rigtige match i forhold til hvad man som band/solist søger.

Demoer, projekter, bands m.v. skal have et professionelt niveau! Husk at medbringe lytteudstyr; MAC/PC, iPhone eller lign., og et ekstra sæt hovedtelefoner!

Ansøgning er åben for bands/solister fra hele landet!

Vi gennemgår alle ansøgninger for en ”prækvalificering”, og forbeholder os ret til at afvise ansøgninger.

Du er velkommen til at kontakte Promus hvis du ønsker råd og vejledning inden du ansøger om deltagelse. Kontakt os på 53 89 20 19 eller på mail: info@promus.dk – og ring hellere en gang for meget end en gang for lidt!

OBS! Hvis du bliver tilmeldt, er det bindende. Der vil være et “no-show”-fee på 1.000,- DKR hvis du udebliver uden afbud!

Networking @ Oppenheimer produceres af Promus i samarbejde med Oppenheimer

Læs mere om Oppenheimer her: https://www.facebook.com/oppenheimerdk

Foto: Promus