Deltag i Karrierekanonen 2024. Sådan gør du.

Karrierekanon23Tænk navne som The Minds of 99, Katinka, Patina og Magtens Korridorer, for blot at nævne nogle af de største, så har du en idé om hvad Karrierekanonen kan gøre for et ungt bands drømme. Nu åbnes der for tilmelding til for forløbet i 2024.

Karrierekanonen kan prale af at have skubbet en perlerække af nye danske bands mod en solid musikkarriere. Den stærke kombination med eksponering på Danmarks Radios platforme, både radio, dr.dk og sociale medier, samt et talentforløb hos Bandakademiet, har vist sig at være et potent udgangspunkt for at skubbe den nye musik ind i danskernes bevidsthed.

Adgangen sker i første omgang ved at uploade sin musik på Karrierekanonens platform. Herefter går en jury i kødet på musikken, en jury bestående af repræsentanter fra P3, Bandakademiet og den danske musikbranche. 

Processen starter ved at juryen udvælger ti navne med et særligt talent. De ti navne gennemgår et talentudviklingsforløb og bliver efter en semifinalekoncert kogt ned til fem navne. De fem finalister bliver til to vindere ved et afsluttende finaleshow.

Går du rundt med en drøm om at indtage den danske musikscene, og vil du følge i fodsporene på de tidligere vindere af KarriereKanonen, så er det nu, du skal uploade din musik til KarriereKanonen 2024.

Upload din musik senest den 27. september kl. 12, og gør det via: https://www.dr.dk/musik/karrierekanonen/profile/create 

Foto: Frederik Højfeldt Nielsen, DR