Gnist Festival søger bands

Gnist FestivalHar du nogensinde spillet ved et fyrtårn? Nej vel, men så er muligheden der nu. Gnist Festival ved Stevns søger unge bands og kunstnere fra hele landet til festivalen i maj. Smut ind forbi og se om det er noget for dig og bandet.
 
Gnist Festival er en kultur, kunst og musikfestival for unge, af unge. Festivalen afvikles fra den 19. - 20 maj, på området omkring Stevns Fyr. Drømmen for aktørerne bag festivalen, er at skabe en festival, der kan være et tilbagevendende udstillingsvindue, hvor unge kunstnere, musikere og publikummer kan møde hinanden i en inspirerende ramme. 
  
Festivalen søger unge kunstnere, performere og musikere til at vise hvad de kan! Ansøgningsrunden er netop åbnet på www.gnist-festival.dk og der kan ansøges indtil d. 1. marts. Her kan unge musikere og kunstnere ansøge om at optræde eller udstille på festivalen. For at ansøge kræver det kun, at man er mellem 13 og 25 år, og at man har billeder, video eller lydoptagelse af sin kunst.
 
Gnist Festival er en festival for ALLE unge. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, seksualitet, etnisk tilhørsforhold eller religion til at søge! Festivalen leder efter alt fra musik og kunst til talks, film og perfomance. 
 
Link til videoen: https://drive.google.com/file/d/1sUI89_JSHh9w8Pr0O-PFx1YjvwEwpdRq/view?usp=sharing
Link til hjemmesiden: https://www.gnist-festival.dk/
 
Ansøg senest 1. marts.