Talk med Zar Paulo d. 26. oktober kl. 16:30 inkl. mad

zarpaulo“Det er nu – lige nu! – at Zar Paulo bliver dit nye danske yndlingsband” skrev Soundvenue om Zar Paulos seneste single ’Klap For Fædrelandet’, som strøg direkte ind som P3’s Uundgåelige, gik i A-rotation på P6 Beat og blev highlightet af en lang række toneangivende medier

Zar Paulo, som havde deres tid i Grobund i 2016-18 trådte for alvor ind i det danske musiklandskab i 2020 med singlen ’Stop Believing’. Med en utrolig karismatisk forsanger, og et velspillende band, er Zar Paulo klar til at erobre Danmark i 2022. Anmeldere har også fået øjnene op for deres enorme livepotentiale, hvor der bl.a. er blevet skrevet følgende: ’Inden koncerten var Zar Paulo ét af talrige unge bands, jeg nysgerrigt fulgte med i. Nu sidder min interesse for alvor fast. Ikke siden The Minds of 99 har vi haft et dansk new wave-band, der i denne grad har vist sit værd, både i studiet og på en scene.’ 5 stjerner hos Soundvenue.

Vi er derfor sindssygt glade for, at Martin & Emil kommer forbi MONORAMA og giver en talk og derefter en workshop. I talken kommer vi ind på Zar Paulos vej fra efterskoleband til P3-darlings, deres tilgang til sangskrivning, og hvordan de håndterer det PR- og forretningsmæssige i bandet. Publikum er også meget velkomne til at byde ind med deres spørgsmål.

Du kan tilmelde dig talk+workshop+mad, eller du kan nøjes med talk+mad. Der er begrænsede pladser, og der serveres mad efter talk'en. Begge dele er gratis.

Talk og workshop er præsenteret af Musikforeningen MONO og Grobund Bandakademi.

Tilmeld på: https://www.grobundbandakademi.dk/zar

Til den efterfølgende workshop vil vi danne 3-4 grupper på kryds og tværs af de fremmødte deltagere, som så skal arbejde med en opgave, som Martin & Emil kommer med. Fokus er på proces og på måske at lære nogle tricks om, hvordan man skaber et vaskeægte P3-hit!