SPOT Festivalen åbner for ansøgninger til udgave 2023

SPOT 2023Der er ikke mange konstanter i denne verden, men hvad vi ved med sikkerhed er, at når efteråret kommer, så er det tid til ansøgningsrunde til SPOT - og minsandten om det ikke er nu.

Ansøgningsrunden til SPOT 2023 er officielt åben, og over de næste to måneder står SPOT klar til at modtage ansøgninger med al den musik, der skabes rundt omkring lige nu. Hvad enten det er spændende, nye take på genrerne, innovative sangtekster, unikke udtryk eller hitsikre bangers som I laver, så send det i deres retning. SPOT glæder sig som altid til at se, hvordan den danske og nordiske musikscene former sig lige nu, og hvad der musikalsk er at byde på.

Datoen for SPOT 2023 er d. 5.-6. maj næste år. De indledende forberedelser er i gang, så nu er det faktisk bare musikken, der skal på plads. Så derfor er det bare med at sende en ansøgning afsted - måske det er dig og din musik, der skal være på en af scenerne til maj næste år!

Ansøg via link: https://app.festivall.dk/application/quPcK9Y4x0CvcjbftwzxMw/

Ansøgningsrunden til SPOT 2023 er åben ffrem til d. 17. november kl. 12.00. Spørgsmål kan sendes til application@spotfestival.dk

?: Kasper Krupsdahl