Music City Aarhus 2022 præsenterer byens bedste…

Hun sagdeHun_sagde (billedet) er, sammen med navne som DAYYANI, iomfro, JOSVA og Shooter Gang er nomineret til Byens Bedste musiktalent, når Music City Aarhus sammen med Århus Stifttidende uddeler den nye pris. Du kan stemme stiften.dk

I anledning af musikbyåret i Aarhus er Music City Aarhus 2022 gået sammen med Århus Stiftstidende om at uddele en pris, der skal hylde de unge, aarhusianske musiktalenter.

Gennem årene har Aarhus huset og fremelsket nogle af landets største og vigtigste musikere, og sammen med byens mange øvrige dedikerede musikere og musikaktører har de sat Aarhus på det musikalske landkort. Derfor virkede det helt naturligt, at der skulle være en talentpris til Byens Bedste under musikåret 2022.

Et stærkt fokus på byens talenter og vækstlag har hele tiden været et af Music City Aarhus 2022’s prioriteter, og med denne pris får vi endnu engang sat fokus på nogle af de mange dygtige, nye musikere, der befinder sig i Aarhus. 

De nominerede kunstnere til Byens Bedste – Music City Aarhus 2022 er:

DAYYANI, hun_sagde, iomfro, JOSVA og Shooter Gang. 

Vinderen af Byens Bedste – Music City Aarhus Talentprisen udpeges af aarhusianerne selv. Sidste chance for at afgive sin stemme og derved give sit besyv med er d. 2. september. Prisen overrækkes ved Byens Bedste-prisfesten, fredag d. 16. september. Læs mere og stem her: https://stiften.dk/artikel/hvem-er-byens-nye-musikalske-talent-se-de-fem-kandidater-til-music-city-aarhus-2022-talentpris

Foto: Sebastian Mirz