MONORAMA Rocks part 2 - husfesten er tilbage

MRocksGlæd dig til otte af husets bands på scenen i korte, intense koncerter, når husfesten MONORAMA Rocks er tilbage. Oplev Hippiesvin + Blodbader + Counterfish + Flash Gordons + Storfølt + Umiddelbar + Modlys + Apathist

MONORAMA Rocks slår til igen fredag d. 14. oktober med et tætpakket og skarpladt program. Otte af husets bands er på scenen med alt fra det let poppede til det hårdtslående rockede. Det er husfesten hvor musikken flyder lige fra kilden og baren bugner af kolde fad og drinks.

Når vi slår dørene op d. 14. oktober er det anden udgave af MONORAMA Rocks i 2022. I april var otte andre af husets bands på scenen og huset var fyldt til bristepunktet, så vi forventer en fest af de helt store. Sæt kryds i kalenderen og køb billet allerede nu.

De otte navne på scenen er: Hippiesvin + Blodbader + Counterfish + Flash Gordons + Storfølt + Umiddelbar + Modlys + Apathist. De får 20 minutter hver, hvilket betyder korte, intense koncerter, så du som publikum får alt det bedste.

MONORAMA Rocks part II fredag d. 14. oktober.

Dørene åbner kl. 18:30 (koncertstart kl. 19:00)

Billet: 50,- kr. (medlemmer af øvehuset MONORAMA har gratis entré). Køb billet: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/bqpzxwo6u9  

Event: https://www.facebook.com/events/605169957814445