MONO Goes Metal Fest 2022 og MasterClass

MasterClassMONO Goes Metal er tilbage og klar til igen at fejre metalmusikken i alle dens afskygninger, når MONO i efteråret byder på metalfest. Som noget nyt byder vi samtidig på MONO Goes Metal MasterClass for alle interessede metalbands

Sæt et kulsort kryds i kalenderen lørdag d. 12. november, hvor vi igen fejrer metalmusikken for fuld udblæsning i MONORAMA. Glæd dig til syv skoldhede metalbands på en intens aften, hvor en af landets bedste metalfester endnu engang inviterer til bal.

Hvis du er trofast deltager på den årlige metalfest i MONORAMA, så kender du intensiteten, nærheden med bandsene på scenen og ikke mindst festen. Er du ny, så glæd dig til at være med. 

MONO Goes Metal festen bliver i år samlet på en lørdag, hvor vi tilgengæld lover fuld skrald fra start til slut. Oplev ambitiøse nye bud på genren og mød et par af de mere veletablerede. Og der er masser at tage af. Landet bugner af stærke metalacts. 

Køb din billet allerede nu: www.place2book.com/da/sw2/sales/ciuijnyq7n

Følg opdateringer: https://www.facebook.com/events/4875078249222030

MONO Goes Metal MasterClass – nyt koncept!

OBS: Som noget nyt inviterer MONO GOES METAL fire midtjyske metalbands på MONO GOES METAL MasterClass – et målrettet sparrings- og udviklingsforløb i samarbejde med Tuborgfondet og artistmanager, Trine Ulrich (Account The Beat og forfatter til ’Løft din karriere’). 

Få sparring og håndgribelige værktøjer til at tage de næste skridt i jeres karriere og afslut forløbet med en koncert på MONO Goes Metal Fest 2022.

Ansøgningsfrist d. 23. august kl. 12:00

Læs mere og ansøg om deltagelse her: https://forms.gle/wP1uGberPPbMZiGj7