Rock The Region 2022 er klar med Live Sessions

LiveSessionsMusiklivet er tilbage efter to hårde år, og MONO er klar med Rock The Region, som tager seks bands rundt til seks byer i regionen i løbet af april. I denne uge (Uge 14) kan du møde alle deltagende bands, når vi offentliggør årets Live Sessions

Rock The Region består af en række elementer, som skal styrke et hold udvalgte bands fra hele regionen. Fra brancheworkshop over Live Sessions, til turné og en afsluttende showcase på årets SPOT Festival.

Årets forløb startede d. 5. marts, og nu er vi kommet til tidspunktet hvor vi skal præsentere bandsene for en bredere publikumsskare. Første skridt er offentliggørelsen af årets Live Sessions optaget på Slagteriet.dk i Holstebro. Her møder lytteren bandsene i deres rette element, midt i musikken, og kan selv danne sig et indtryk. 

Følg med på Rock The Regions facebookside i løbet af uge 14 og mød et band pr. dag. Herfra er det naturlige næste skridt at møde dem i levende live, når de går på scenen i løbet af turnéen. Første koncert finder sted den 13. april på Kedelhuset i Silkeborg. 

Find alle datoer på siden, hvor du også kan tjekke de seks Live Sessions ud: www.faceook.com/rocktheregiondk