MONORAMA Rocks - husfesten er tilbage

MRocksRestriktionerne er væk og det skal fejres. Vil du og bandet på scenen i MONORAMA til en aften, hvor vi fejrer musikken og ikke mindst den du og bandet arbejder på i øvelokalet, så er det nu I skal slå til. Book en plads på scenen til årets husfest.

MONORAMAs tilbagevendende husfest siden 2016 blev brat sat på pause af Covid-19! Nu skal det være slut. Vi skal fejre musikken, musikerne i MONORAMA og ikke mindst al den musik du og de andre i huset skaber.

MONORAMA Rocks har været en stor succes alle årene, og derfor har vi besluttet at lave to udgaver i 2022: En forårsfest og en efterårsfest. Forårets udgave er fastlagt til fredag d. 25. marts. Udgangspunktet er, at hvert band får 20 minutter på scenen. Hurtige skift, og en god fest.

Alle er velkomne. Nye bands, der ønsker at teste sig selv foran publikum, samt de mere rutinerede bands, der ønsker at prøve nyt materiale.

Tilmeldingen er åben hos vores nye medarbejder, Rune Breiner Nielsen. Skriv og tilmeld bandet på rune@mono.dk – først til mølle!!

MONORAMA Rocks 2022. Fredag d. 25. marts.

NB! Der bliver plads til 8 bands i foråret og det samme i efteråret. Når du ikke med i foråret, så er der en chance mere. Vi er specielt opmærksomme på bands der tilmeldte sig den aflyste udgave i 2020.