A&R - hvordan man opbygger og vedligeholder en musikkarriere II

Jens KarlssonGlæd dig til samtalen på Musikerdagen, hvor et stærkt panel bestående af Julia Bratland (Sony Music Denmark), Katrine Ravn (The Bank) og nu også  Baest-manager, Jens Engsig Karlsson, deler erfaringer og viden om A&R. 

Sammen vil de gøre os klogere på hvad de kigger efter når de søger nye artister, hvordan arbejder de med nye artister, hvordan opbygger man en karriere og hvad gør man for at fastholde den?

Samlet står de bag kunstnere som BEINIR, Dopha og Joyce, Tessa, BATHSHEBA, Angående Mig, Simsey, MOODY, Emelie Hollow, LittGloss, Rikke Thomsen, Baest m.fl
 
Samtalen guides kyndigt af P6Beat-vært, Anders Bøtter.
 
Denne samtale er i samarbejde med Promus - Produktionscenteret for Rytmisk Musik i Aarhus
 
Køb billet til Musikerdagen (50,- kr. inkl. ølbillet: https://bit.ly/3GlOuZj
 
Husk også at tilmelde dig Fotosessions og evt. en individuel Feedback-session: Se mere her
 
Jens Karlsson har været manager for dødsmetal-bandet BAEST siden begyndelsen af oktober 2015. Han startede som den typiske hjælpende hånd med at tage sig af alt det væsentlige for et upcomming band; kommunikation, marketing og de tidlige skridt i forhold til at turnere. Efter at have afsluttet sin bachelorgrad i informationsvidenskab arbejdede han som social media manager for et lokalt reklamebureau, indtil han blev ansat på fuld tid som bookingagent på Skandinavian, og siden 2018 har Jens repræsenteret en lille håndfuld bands i forskellige genrer på booking- og turnésiden, mens han har styret BAEST og kommende hjemlige projekter.
 
I januar 2020 startede han sit eget bookingbureau 'Backbeat Music' og slog sig sammen med Heartbeat Management, og lige nu står han bag arbejdet med sangskriveren Rikke Thomsen.