MONOToner RADAR d. 10. oktober

monotoner 2020Kan man spille alternativ rock foran et siddende publikum? Selvfølgelig kan man det og det bliver helt sikkert en intens oplevelse på RADAR, når vi præsenterer Me & Munich + SORE + Sushi Sunshine under titlen MONOToner.

Formålet med MONOToner er, at præsentere en dugfrisk samling af musik fra den aarhusianske undergrund uden at skelne til genrer. Alt fra det jazz’ede til det decideret hårdslående kan finde vej til musikprogrammet ved en MONOtoner koncertaften, blot artister og bands leverer dedikation og ambition, og giver publikum kvalificerede bud på hvad vi skal lytte til i den nære fremtid.

Lørdag d. 10. oktober har vi udvalgt tre variationer over den alternative rock. Tre bands der dirrer af forventning om at komme ud at spille i trange tider og foran et siddende, lyttende publikum – det kan kun blive en intens oplevelse!

ME & MUNICH: Me & Munich serverer på “Gaslighting” en gennemtænkt, veleksekveret og ikke mindst iørefaldende afart af alternativ rock, der blander 90’ernes grunge med melodisk støjrock. En lyd, der leder tankerne over på Foo Fighters’ melodier og hooks møder Alice In Chains’ stemning og nerve. Deres trang til at eksperimentere og skabe lag i musikken, resulterer i et dynamisk lydunivers i konstant bevægelse, der skaber plads til både det tunge og diskante, og det drømmende og storladne. En mørk og sørgmodig atmosfære præger albummet, men altid med en håbefuld og opløftende tone forude.

Følg https://www.facebook.com/meandmunichband
---
SORE: Det EP-aktuelle alternative indie støjpop/rockband SORE inviterer publikum ind i et mørkt lyrisk univers indpakket i melodiøse basgange, intense trommer og svævende guitarriffs. Musikkens råhed står i diametral modsætning til den sårbare lyrik og sensitive kvindelige vokal, som gør SORE's lyd – ofte om tabuiserede emner - helt unik. I en tid, hvor intet stadig helt er, som det plejer, kreerer kvartetten et musisk glimt af lys, der møder mørke. Formatet er seriøst, men leveres med en god portion håb og i et højt tempo med masser stemning.

Følg: https://www.facebook.com/SOREdk/
---
SUSHI SUNSHINE: Sushi Sunshine er et resultat af en fælles kærlighed for hoftesvingende rytmer, buldrende riffs og forførende melodier inspireret af bands som Queens of the Stone Age, Arctic Monkeys og King Krule. Med sit farverige lydbillede der låner genretræk fra blandt andet, Indie rock, garagerock og punk-rock byder bandet på kinddans og flyvespark i et melodisk rum med plads til blod, sved og dansetrin.

Følg: https://www.facebook.com/SushiSunshineBand
---
Bag MONOToner står Musikforeningen MONO & øvehuset MONORAMA i samarbejde med RADAR.

Koncerten har kun siddepladser og billetter skal købes i forsalg. Vi opfordrer alle billetkøbere til at opleve alle tre bands. Samlet koncertaften på to timer inklusiv pauser mellem bands. 

Billetlink: https://www.yourticket.dk/arrangementer/6009/mono-i-stereo/
FB: https://www.facebook.com/events/775233129930829/
Web: http://radarlive.dk/kalender/2020/october/monotoner_2020/

Lørdag d. 10. oktober // Dørene: Kl. 20:00 // Koncertstart: Kl. 21:00 // Entré: 50 (kun forsalg)