Simul Management søger booker

LOGO SIMUL WEB 01Simul Management er et forholdsvis nyopstartet management med base i Århus og søger med snarlig tiltrædelse en booker, som vil varetage arbejdet for deres artister.

Hvem er de:
Simul Management er oprettet med udgangspunkt i drivkraften og ambitionen omkring arbejdet med musik. To learn by doing - med åbne kort og i samarbejde med artisterne arbejder vi mod det fælles mål; at skabe et ærligt og kvalitetssikret produkt, som har både nationalt, såvel som internationalt potentiale.

Vi er fire partnere i Simul, og ingen af os har været i musikbranchen særlig længe. Vi tror dog på, at vi i fællesskab alligevel kan finde frem til gode løsninger og sammen få skubbet musikken ud i verden. Tillid er derfor for os en hjertesag, lige såvel som gennemsigtig og hårdt arbejde er nøgleord, der går igen.

Hvad vi søger:
Vi søger en selvstændig booker, med erfaring indenfor musikbranchen. Du skal elske at skabe resultater, og være klar på at indgå i en rejse med Simul Management og vores artister.

Har ovenstående fanget din interesse, så send os en kort ansøgning samt CV på email: job@simulmanagement.dk
Hvis du blot er interesseret i at høre nærmere omkring stillingen, så smid os også gerne en mail på job@simulmanagement.dk eller ring til Josephine på tlf.: +45 53 60 14 99

Ansøgningsfrist: Fredag d. 21. august 2020
Vi tager løbende ind til samtaler.