Mono Goes Metal Festival søger en freelance PR-person

hand holding megaphone loudspeaker digital marketing promotion advertising flat vector illustration banner website 146211939Mono Goes Metal Festival søger en freelance PR-person til at promovere både festival og bands. Så er du til metal, kender du måske allerede MONO Goes Metal og er du engagerende i din formidling, så vil vi gerne høre fra dig.

Helt basalt skal du have viljen til at skabe positiv opmærksomhed omkring festivalen og sælge billetter/vække interesse, med målrettede opslag, der engagerer publikum derude.

Du skal ha’ en forståelse for Facebook-opslag, timing, planlægning, gruppe/side, annonce etc. Du skal interviewe bands/musikere og få essentielle emner med i kort præcis form.

Du skal samarbejde med vores bookere og festival-koordinator og næsten vigtigst af alt … du skal brænde indædt for metal-miljøet og kunne skrive i jargonen.

Opgaven sker i samarbejdet med teamet, hvor vi skal lave en plan for forløbet fra start til festivalen er slut med gradvis intensitet: Hvornår skal hvad i fokus? Selvfølgelig med mulighed for at tilpasse og tilføje undervejs.

Vi vil bestræbe os på at få en ensartet æstetik over hele MONO-linien og den tilgang skal du arbejde ud fra.

Du skal engagere bands i korte videohilsner. Det kunne evt. være i en lidt anderledes form der kunne skabe opmærksomhed.

Hvad er MONO GOES METAL?
Mono Goes Metal er et frivilligbaseret flagskib, med base i produktionshuset MONORAMA. En fest og et koncept, der griber fat i de bedste, mest interessante og potente metal- og hardrock acts vi kan finde, og smider dem foran et vanvittigt dedikeret publikum.

Bag MONO GOES METAL står Musikforeningen MONO, vores dedikerede bookingteam og vores servicemindede frivilliggruppe. Og ligesom alt andet i MONO, så har Mono Goes Metal fra første dag været 100% målrettet mod at være de førende til at fremvise morgendagens absolut bedste talenter fra den spirende danske scene. I 2018 fejrede MGM 10 års jubilæum, og kan se tilbage på en lang indsats for at gøre metalscenen stærkere og stærkere, ikke mindst via denne årlige to-dages festival i januar (nu flyttet til febuar) – hvilket også går under navnet Danmarks Koldeste Festival.

MGM Festivalen har plads til 150 dedikerede gæster og foregår i produktionshuset MONORAMA, Tomsagervej 25, 8220 Åbyhøj.

Du behøver ikke at være bosiddende i Aarhus eller omegn, men det er en fordel

Opgaven honoreres efter omfang, evner og gældende skattelovgivning.

Kontaktmail: mgm@mono.dk

Læs mere om MONO Goes metal her: http://www.mono.dk/projekter/mono-goes-metal