Time to Create-initiativ fra Music City Aarhus 2022

publikumogsceneTime to Create - open call til musikere, komponister, arrangører, kulturinstitutioner og erhvervslivet fra Music City Aarhus 2022! Skab unikke koncertoplevelser og hold byen i kog.

 • Er du musiker/komponist, der gerne vil søge midler til skabelsen af et værk eller en performance i samarbejde med et lokalt spillested eller arrangørgruppe?

• Er du et kulturhus, der mangler en samarbejdspartner til at lave unik forestilling, koncert eller komposition?

• Er du en virksomhed, der savner lydkunst, en temamelodi eller en musikalsk fortælling til dit hovedkvarter eller forretninger?

I disse hårde tider for musikken, ønsker foreningen bag Music City Aarhus 2022 at sikre, at Aarhus også fremadrettet er en by fyldt med ny musik. Derfor åbner foreningen nu for et open call for byens komponister og arrangører, der er interesseret i at skabe eller præsentere nye unikke kompositioner og værker, så vi kan samle musikmiljøet og erhvervslivet om nogle unikke kulturprojekter.

Sådan fungerer det!
Music City Aarhus 2022 evaluerer løbende ansøgningerne og udvælger de mest relevante projekter. Herefter vil en arbejdsgruppe arbejde som facilitator og levere sparring til de udvalgte projekter i forhold til ansøgninger til relevante fonde og puljer for at sikre nye spændende musikoplevelser i Aarhus.

Skriv til Jesper Mardahl (jesper@promus.dk) eller John Fogde (johnfogde@gmail.com) med ansøgninger eller spørgsmål.

Deadline: fredag d. 26. juni kl. 12:00

Foto: Jonatan Nothlev