Nyt fra MONO i februar 2019

De udvalgte til Rock The Region 2019 og turné • Grobund bandakademi fejrer 10 års fødselsdag • Death to Aarhus Vol. III i MONORAMA • Ansøg UHØRT Festival 2019 • MONOtoner på RADAR d. 9. marts • Open call: Music Cities Showcase @ SPOT Festival 2019! • Music Biz Mondays – bliv klogere på branchen!

 

De udvalgte til Rock The Region 2019 og turné
MONO er i 2019 tilbage med Rock the Region for fjerde gang – og der er lagt op til en forrygende turné. Endnu engang sker det i selskab med en række musikfællesskaber i det midtjyske, og med støtte og opbakning fra Europæisk Kulturregion, Fonden Voxhall, PROMUS - Produktionscenteret for Rytmisk Musik i Aarhus og SPOT Festival. I år kan publikum glæde sig til groovy, poetisk hiphop, ska punk, dansksproget folkpop, grungerock, skandinavisk elektronika og dansksproget trubadurrock.

Mød Karl Kristian + Paper Cranes + Maine Coon + Ingeline + Power Mode + Metervare

Følg optakten på facebook og oplev det hele live i Skive, Holstebro, Horsens, Randers, Silkeborg, Viborg og på SPOT Festival i Aarhus. Se mere på www.facebook.com/rocktheregiondk

Se også Rock The Region er klar med årets udvalgte

***
Grobund bandakademi fejrer 10 års fødselsdag
D. 16. marts 2009 åbnede Grobund bandakademi første gang dørene for unge håbefulde musikere. Siden da har omkring 100 bands og 500 medlemmer været igennem møllen, der er blevet arrangeret og afviklet utallige koncerter, indspilninger, workshops og turnéer, og Grobund står den dag i dag stærkere end nogensinde. Bandakademiet fejrer 10 år d. 16. marts med en reception og fest i MONORAMA, hvor de håber at se en masse venner, tidligere og nye bands, samarbejdspartnere og kolleger

Lørdag d. 16. marts. Gratis entré:
17-19: Reception med mad, bobler, taler og indslag.
19-24: Koncerter, musik, fest og hurra.
Live på scenen: Femur + VoxLakuna + Cellophane Flower +Maerkeström + Djala
Se mere og vær med: https://www.facebook.com/events/2055842251338818/

***
Death to Aarhus Vol. III i MONORAMA
Der bliver smæk for skillingen, når Death To Aarhus ringer ind til tredje runde af deres hårdslående koncertaftener. Mød en række spændende bands fra MONORAMA og gode gæster udefra, drik billige bajere og gi’ den gas. Death To Aarhus Vol. III præsenterer:
Smertegrænsens Toldere + Crocell + Death to Seattle + Persecuter + Polars Collide + Daycare for Jedi

Event: https://www.facebook.com/events/1866490906810325/
Entré: 50,- kr. inkl. 1 øl.
Kun kontanter og Mobilepay.
OBS: Death To Aarhus er arrangeret af ekstern arrangør.

***
MONOtoner på RADAR d. 9. marts
Koncerteventen MONO i Stereo bliver i foråret 2019 til MONOtoner, en koncertcafé med fokus på alt det nye musik som skabes i og omkring Aarhus - og det er ikke så lidt. MONOtoner skal være en helstøbt koncertaften, hvor du kommer helt tæt på musikken i MONO, Aarhus og omegn. Koncertcaféen byder også på billig bar – og så spiller dj'en måske din musik – så send os gerne et link.

Oplev live på scenen: Money Loves Honey + Phospher Kid + nøia.
Koncertstart kl. 20:00
Entré 50,- kr.
Event: https://www.facebook.com/events/377214616390713/

***
Ansøg UHØRT Festival 2019
Forberedelserne til UHØRT Festival 2019 er begyndt og MONO er endnu engang med som partner. Ansøgningsrunden er åben og festivalen er derfor på udkig efter de nye danske bands og solister, der skal imponere publikum over to lækre sommerdage i august. Er det dig? Så smid en ansøgning afsted. De optrædende musikere bliver udelukkende valgt via ansøgningsrunden, og sidste år blev 39 navne fra en pulje på hele 709 ansøgere valgt til at præsentere årets allernyeste musik.

Send en ansøgning inden onsdag den 27. marts 2019 kl. 12.00
Ansøg her www.uhørt.dk/anoening

***
OPEN-CALL! Music Cities Showcase @ SPOT Festival 2019!
Igen i år inviterer Music Cities Network til "open-call" til den tredje udgave af Music Cities Showcase, der finder sted, lørdag d. 4. maj på Headquarters under årets SPOT Festival 2019. Så er du band eller artist fra Aarhus, har du nu muligheden for at komme til at spille sammen med ”band-kollegaer” fra enten Hamburg, Berlin, Bergen, Nantes, Groningen eller Sydney som en del af det officielle program.

Lowly, Astronaut, Djærv, Drew, Kejser A, Athletic Progression, Coco Moon og The Boy That Got Away har tidligere spillet Music Cities Showcase @ SPOT Festival – med stor succes!

Ansøgningsfristen er mandag d. 25. februar kl. 23:00! Læs mere om ansøgning og betingelser her: http://www.promus.dk/Nyheder.asp?AjrDcmntId=1944

***
Music Biz Mondays – bliv klogere på branchen!
Når der virkelig skal fart over bandprojektet, så skal man kende lidt til den branche man er en del af: Hvordan er det for alvor man profilerer sit band og sin musik? Hvordan med udgivelser, distribution og markedsføring? Hvad med partnerskaber, management, booking? Og ikke mindst publishing, sync, etc… ja der er meget at holde styr på. På Promus kan du en række mandage i februar og marts komme ind under huden på en række af de emner, der giver dig en styrket værktøjskasse til at arbejde målrettet med din musik.

Tilmelding og mere info på http://www.promus.dk/Nyheder.asp?AjrDcmntId=1933