Nyt fra MONO i januar 2019

Kom med på Rock The Region turnéen • Køb billet til MONO Goes Metal Festival 2019  • Ansøg om en plads til MONO i Stereo på RADAR • Få feedback på bandet til Auditionday • Husk at uploade musik til Karrierekanonen 2019 • Plekter er klar med spillejobs og transportpenge • Music Biz Mondays – bliv klogere på branchen!

 

Kom med på Rock The Region turnéen
Har du og bandet endnu ikke ansøgt om at komme med i Rock The Region 2019, så kan du nå det endnu. Rock The Region er et karriereforløb for bands (og soloartister), der hjælper på vej med kendskab til branchen, netværk, præsentation af musikken og turné. Fem bands får plads i år og tager sammen på turné i det midtjyske, inden vi rammer SPOT Festival 2019.

Ansøg senest mandag d. 14. januar 2019.
Ansøg via: http://llk.dk/fr3r6n
Læs mere på Ansøg om deltagelse i Rock The Region 2019

***
Køb billet til MONO Goes Metal Festival 2019
Har du hang til metal og hardrock, så er MONO Goes Metal Festivalen et must. Har du ovenikøbet nysgerrigheden til at opleve det nye, overraskende inden fra genrerne, ja så er der blot endnu mere grund til at booke datoen. Hvis så du samtidig kan lide en god fest, kolde fadøl, et par drinks og måske en lækker whisky, ja så bør du faktisk ikke vente længere med at få købt din billet. Du kan vælge hele weekenden d. 25.-26. januar 2019 eller blot en af dagene.

Køb din billet:
Partout: 200,- kr. (+ gebyr: 4,75,- kr)
Fredag: 120,- kr. (+ gebyr: 4,75,- kr)
Lørdag: 140,- kr. (+ gebyr: 4,75,- kr)
Køb billet her: MONO GOES METAL 2018 – Billetter
Følg optakt, nedtælling og bandpræsentationer på: https://www.facebook.com/events/408654726255438/

***
Ansøg om en plads til MONO i Stereo på RADAR
MONO er tilbage på spillestedet RADAR d. 9. marts med koncertaftenen MONO i Stereo. Skal du og bandet med, så send en mail til mono@mono.dk med link til musik, billeder, pressetekst, kontakt og online profil. MONO i Stereo er en mangeårig tradition, hvor vi præsenterer noget af det bedste nye musik fra MONO og omegn. Ud over en koncert på et af byens og landets bedste spillesteder, får du også en SoMe-Workshop, hvor du får opfrisket dine strategi på de sociale medier.

MONO i Stereo på RADAR lørdag d. 9. marts kl. 20:00
Søg nu på mono@mono.dk

***
Få feedback på bandet til Auditionday
Få retning på bandprojektet med en koncert til Auditionday i MONORAMA d. 28. marts. Sammen med to eller tre andre bands, leverer I en energifyldt koncert foran publikum. Blandt publikum vil der være tre coaches fra den danske musikbranche, som med papir og kuglepenne gør sig notater om musikken, opbygningen, fremtoningen etc. Efterfølgende sætter de hvert enkelt band stævne, hvor de vil byde på konstruktiv feedback, som man kan tage med sig tilbage i øvelokalet.

Ansøg om en plads til Auditionday på mono@mono.dk

***
Husk at uploade musik til Karrierekanonen 2019
Karrierekanonen kårer hvert år i august tre vindere, som har vist talent, styrke og vedholdenhed, og som juryen mener har en fremtid på den danske musikscene. Spørgsmålet er så, om det er i år at du og bandet skal overbevise juryen? Hvis det er tilfældet, så skal din musik uploades til Karrierekanonens hjemmeside senest d. 31. januar. Blandt alle tilmeldte udvælges 12 bands/soloartister til semifinalen på SPOT 2019, hvorefter otte går videre til finalen på Smukfest 2019. Undervejs er der masser af sparring og ikke mindst, muligheden for airplay på P6 Beat og P3.

Upload din musik inden d. 31. januar.
Se mere og upload: https://www.dr.dk/nyheder/kultur/vil-du-vaere-med-i-karrierekanonen-2019

***
Plekter er klar med spillejobs og transportpenge
Plekter er ORAs bandudvekslingsprojekt, som skal booste den danske musikscene og sende de mange talentfulde vækstlagsbands rundt i landet. Alle danske vækstlagsbands, der skriver deres eget musik og kan spille i 30-40 min., har mulighed for at deltage i Plekter. Det handler grundlæggende om, at få koncerter i kalenderen, møde ligesindede musikere og komme i dialog med spillestederne, uden at skulle være begrænset af høje transportomkostninger

Ansøg og se mere: http://ora.dk/projekter/plekter/ansoegning

***
Music Biz Mondays – bliv klogere på branchen!
Når der virkelig skal fart over bandprojektet, så skal man kende lidt til den branche man er en del af: Hvordan er det for alvor man profilerer sit band og sin musik? Hvordan med udgivelser, distribution og markedsføring? Hvad med partnerskaber, management, booking? Og ikke mindst publishing, sync, etc… ja der er meget at holde styr på. På Promus kan du en række mandage i februar og marts komme ind under huden på en række af de emner, der giver dig en styrket værktøjskasse til at arbejde målrettet med din musik.

Tilmelding og mere info på http://www.promus.dk/Nyheder.asp?AjrDcmntId=1933