Nyt fra MONO i december 2018

Ansøgningsrunden  til Rock The Region 2019 er åben • MONO Goes Metal Festival 2019 – køb billet • Søg om at spille til MONO i Stereo på RADAR • Bang Them Bells – Grobund juleafslutning • MONORAMA 2019 – Dine ønsker! • Fair Fordeling fortsætter • Tak for et godt år

 

Ansøgningsrunden  til Rock The Region 2019 er åben

Er du og bandet klar på en turné på seks stop gennem det midtjyske, en showcase på SPOT Festival, praktisk viden om at styrke sit musikprojekt og ikke mindst, blive del af et stærkt fællesskab, der bakker op. Rock The Region er tilbage for fjerde gang, og nu har du som artist eller som del af et band, mulighed for at søge om at komme med. Bands og artister inden for alle genrer og fra alle dele af det midtjyske kan søge.

Se mere og ansøg på Ansøg om deltagelse i Rock The Region 2019

Ansøgningsrunden er åben til d. 14. januar 2019.

***

MONO Goes Metal Festival 2019 – køb billet.

Året starter med et metalbrag i MONORAMA. Det er en fast tradition, som er mere end 10 år gammel! Og 2019 er selvfølgelig inden undtagelse. Helvedets klokker ringer d. 25.- og 26. januar og MONORAMA bliver et inferno af det bedste metal og hardrock der kan opstøves. Glæd dig som altid til et unikt og eksklusivt program, barer der bugner, sprøde dj’s og ikke mindst, den helt specielle MGM stemning. Hele 14 acts er på programmet, og du kan nu give dig selv den oplagte julegave.

MGM Festival 2019 d. 25.- 26. januar

Køb billet: MONO Goes Metal Festival - start året med et brag

***

Ansøg om at spille til MONO i Stereo på RADAR

MONO er tilbage på spillestedet RADAR i det nye år med eksklusiv showcase aften. Endnu engang præsenterer vi tre ambitiøse og interessante navne fra undergrunden, på et af landets bedste spillesteder. Bliver du og bandet udvalgt, får I samtidig en intensiv SoMe-workshop med, som finder sted en måned før koncerten. Her får I det sidste nye om facebook, og praktisk viden at tage med i arbejdet med jeres kommunikation.

Ansøgningsrunden er åben. Send kort pressetekst, billede, kontakt og musiklink til mono@mono.dk

MONO i Stereo på RADAR er lørdag d. 9. marts 2019.

***

Bang Them Bells – Grobund juleafslutning

Grobund bandakademi er tilbage med den traditionsrige julekoncert, hvor alle akademiets bands kommer på scenen. Desuden kan du nyde duften og smagen af Glögg og æbleskiver. Det bliver helt uundgåeligt endnu en hyggelig aften i MONORAMA.

Tjek ind og se mere på https://www.facebook.com/events/351005195665467/

Bang Them Bells: Torsdag d. 20. December kl. 19:00

***

MONORAMA 2019 – Dine ønsker!

Vi udvikler konstant på øvehuset MONORAMA og musikforeningen MONOs aktiviteter. Idéerne til nye tiltag og projekter kommer fra erfaringer, ønsker, at kigge ud i verden osv. osv. Men hvad er dine ønsker? Du er en del af foreningen, du er medlem og bruger i MONORAMA, så vi vil altid gerne høre fra dig. Har du idéer til konkrete forhold i huset, aktiviteter eller noget helt tredje, så byd endelig ind.

Du er altid velkommen til at:

Kigge forbi kontoret, skrive til mono@mono.dk eller ringe på 86121444.

***

Fair Fordeling fortsætter

Helt i forlængelse af notitsen ovenfor, så vil vi gerne have at alle medlemmer/brugere i MONORAMA trives i de bedst tænkelige rammer, og det gælder ikke mindst øvelokalet. Efter sommerferien i år introducerede vi projektet Fair Fordeling, som i alt sin enkelthed går ud på at sikre, at alle får den plads de betaler for. Derfor vil vi fortsat ind i 2019 tage kontakt til hvert øvelokale, for at sikre at øvelokalet fungerer, at der er plads til udfoldelse og klare aftaler om oprydning, øvetider og pladsfordeling.

Læs mere: Operation Fair Fordeling i MONORAMA

Har dit lokale behov for et besøg, så kontakt os allerede nu: mono@mono.dk

***

Tak for et godt år

Det har været endnu et fantastisk år i og omkring MONORAMA og Musikforeningen MONO. Masser af nye medlemmer, nye muligheder for at booke øvelokaler, musikere der bruger huset på mange måder og ikke mindst, masser af events: MGM Festival, Auditionday x2, MONO i Stereo på RADAR x2, Rock The Region, to events på SPOT Festival, Musikerdag, MONORAMA Rocks, Skab Musikken og masser af inspiration med Mer’ Monitor!. Vi har igen været partner på Uhørt Festivalen, og vi bygger konstant nye stærke partnerskaber til glæde for dig.

Glædelig jul og godt nytår til alle i MONORAMA og omegn J

Kontoret er lukket fra fredag d. 21. december og åbner igen torsdag d. 3. januar 2019.