Nyt fra MONO i november 2018

Mer’ Monitor! 37 giver ny inspiration • MONORAMA Rocks – årets husfest den 17. november • SPOT Festival: Sidste ansøgningsfrist d. 20. november • Kære musiker, kender du dine muligheder? • Projektassistent til Promus og SPOT+ • Høj aktivitetsniveau i MONORAMA • Mobilepay på ølautomaten

 

Mer’ Monitor! 37 giver ny inspiration
Vi ved alle at øvelse gør mester, men mestrer du at øve dig? Følg med en tur ind i videnskaben bag det at øve, når hjerneforsker Peter Vuust og den klassisk pianiststuderende Lan Yu giver råd. Du kan også få indblik i to artisters vej efter sejren i Karrierekanonen, og så kan du tage med en tur i kælderen hos Kælderlarm, der skubber nye artister frem i lyset. Og hvad med kønsbalancen i musikken?… ja det har Copenhagen Songwriters Festival nogle bud på. Læs hvilke og hvordan.

Læs det hele i Mer’ Monitor! 37 online
Husk at der er masse af inspirerende historier i arkivet på www.mono.dk/nyheder/mer-monitor

***
MONORAMA Rocks – årets husfest den 17. november
Du er hermed inviteret til årets husfest i øvehuset MONORAMA. 10 korte, intense koncerter med bands fra huset, og baren bugner af fadøl, drinks og shots. Mød husets musikere, fest til den lyse morgen (eller i hvert fald til kl. 02:00 ) og bak op om al den nye musik der skabes i MONORAMA. Det er frisktappet livemusik lige fra kilden. På scenen kan du opleve:

Advocacy + Cáninus + Inbetween Days + Løss + Mak’Vaerk + Nødblus + Blodbader + Big Game Hunter + Mindripper + Seizing Blackwater + hus-dj’en.

Gratis entré for medlemmer/brugere i MONORAMA
Entré for ikke-medlemmer: 50,- kr.
Lørdag d. 17. november fra kl. 19:00
Se event: https://www.facebook.com/events/288995451936305/

***
SPOT Festival: Sidste ansøgningsfrist d. 20. november
Er du og bandet ambitiøse med musikken og klar til at tage næste skridt, så husk at vi nærmer os deadline for ansøgninger til SPOT Festival 2019. Festivalen er nordens største showcase- og branchefestival med et stort opbud af internationale branchefolk og musikmedier, på jagt efter nye spændende artister og bands. Det er naturligvis musikken der tæller på SPOT Festival, men det forøger afgørende chancerne for at få en plads, hvis man allerede har skabt kontakt og forhåndsinteresse fra diverse brancheorganer (bookere, management etc.).

Deadline er d. 20. november.
Søg om en showcase på SPOT 2018: https://spotfestival.dk/ansoeg-om-showcase-paa-spot-2019/

***
Kære musiker, kender du dine muligheder?
Ud over Musikforeningen MONO, er der en hel del muligheder for at blive klogere på musikbranchen og hvordan du kommer videre med musikken i Aarhus. Spørgsmålet er, om du kender dine muligheder? To studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Amalie Christensen og Michael Vahl, har sat sig for at finde ud af om byens musikere og aktører kender deres muligheder for kompetenceudvikling og karrierevejledning gennem PROMUS i Aarhus. Du kan hjælpe dem på vej ved at svare på spørgeskemaet:

Linket til spørgeskemaet er: https://surveys.dmjx.dk:443/s?s=4661

***
Projektassistent til Promus og SPOT+
Kunne tænke dig en lønnet deltidsstilling i maskinrummet af musikbranchen? Ja, så er der en mulighed som Projektassistent hos Promus og SPOT+. Ansættelsen løber fra 1. januar til 10. maj, hvor du primært kommer til at arbejde med at producere og afvikle ”årets vigtigste fag-weekend” for musikbranchen i Danmark: SPOT+. Jobbet er oplagt til dig der selv er musiker eller interesseret i musikken fra et brancheperspektiv.

Send en kortfattet og velmotiveret ansøgning med CV og billede til jesper@promus.dk – der er ansøgningsfrist: mandag d. 19. november – kl. 12:00!

Læs mere om jobbet: http://www.promus.dk/Nyheder.asp?AjrDcmntId=1932
.
***
Høj aktivitetsniveau i MONORAMA
Vi er i øjeblikket midt i sæsonen og derfor vil du nok opleve forhøjet aktivitet i MONORAMA. Vi har en del produktionsøvere på scenen, vi kører forløbet Skab Musikken med et par folkeskoler og så bruger Psykologisk Forening et par weekender på at skabe og forberede deres traditionsrige revy. Derudover vil der være sangskriver weekender og en række koncertaktiviteter. Det er alt sammen med til at skabe et levende hus, som du er en del af.

Se mere om hvordan du får en produktionsøver og andre projekter i huset på www.mono.dk

***
Mobilepay på ølautomaten
Kun meget få har mønter på lommen, men en smartphone med mobilepay har de fleste. Det seneste år har vi kørt med Den Tillidsbaserede Ølautomat, som et forsøg og en overgangsperiode, men nu har vi endelig fået installeret mobilepay på den rigtige automat. Der kan forekomme lidt startvanskeligheder, men følg anvisningen på automaten, så skal der nok komme en øl eller sodavand ud i sidste ende 

Oplever du problemer, så giv et kald på 86121444 eller mono@mono.dk