09.12.2021 Auditionday i MONORAMA

Oplev MR: RUSH + MARTIN BUSTER + TARA

 

AuditionDays @ MONO
Aftenen byder på højenergisk indierock med Mr. Rush, lidenskabelig pop i høj klasse med enmandshæren Martin Buster, og alternativ elektronisk pop med TARA.
GRATIS ENTRÈ!
Line-up:
Mr. Rush
Mr. Rush laver høj-energisk indie-rock med en punket attitude, blandet med de mere melankolske og trippede elementer. Sangene trækker her inspiration fra den alternative rockscene fra 90’erne med bands som Radiohead og Blur.
https://www.facebook.com/Mr.Rushes
https://www.instagram.com/mr.rush_band/
 
Martin Buster
Martin Buster er et engelsksproget soloprojekt som mixer intimitet med et dybt tekstunivers og fængende melodier. Man kan sige at Martin Buster er en ”good old school” singer/songwriter på en guitar, der samtidig ikke er bange for at blande det med synths, FX og trommemaskiner.
https://www.facebook.com/MartinBuster
https://www.instagram.com/martinbuster
 
TARA
TARA er et nyt musikalsk projekt der laver alternativ elektronisk pop med danske tekster. Tara Juhler skriver tekst og melodi, mens Frederik Meldgaard Jensen producerer musikken.
 
Om AuditionDays
AuditionDays er en koncertaften og et coachingforløb hvor alle optrædende får feedback fra et panel af etablerede musikere og professionelle branchefolk. Koncerterne er en del af AuditionDays 2021 der arrangeres af ORA (Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere), og som er støttet af Statens Kunstfond.