11.11.2021 Auditionday i MONORAMA

Oplev ARCHON + EUREKA + NEON BIRD

 

Gratis, men billet påkrævet: https://www.facebook.com/events/2886727834982448

AUDITIONDAYS ROCK/METAL @ MONO
Line-up:
ARCHON
Det spritnye metalcore act ARCHON fra Aarhus er med deres nye debut EP ‘Altiora’ fra juni 2021 klar til at sparke døren ind til danske metal scene. Ved at kombinere metalcore og musikalske elementer fra den klassiske musik, med lyriske temaer der berører personlige og socio-politiske udfordringer, præsenter kvartetten en atmosfære der er både brutal, blid og ambient.
https://www.facebook.com/ArchonDenmark
https://www.instagram.com/archondk/
 
Eureka
Eureka er fire mænd fra Aarhus, som skruer op for energien, passionen og volumen og leverer en lyd som hvis Foo Fighters, Dizzy Mizz Lizzy og Metallica fik et barn. Masser af guitarlir, groovy basgange, melodisk og skrigende sang, samt kæmpe store trommer.
https://www.facebook.com/Eureka-Music-101319941661063
 
Neon Bird
Neon Bird er et nyt band fra Aarhus/Randers som spiller moderne rock med inspiration fra grungens energi og attitude. Bandet leverer energisk musik med særlig fokus på stærke melodier og medrivende riffs.
Neon Bird består af 4 mand som har rødder i rock. Bandet er bygget op omkring en fælles kærlighed til musik og en ambition om at levere et solidt liveshow.
https://www.facebook.com/neonbirdband
Om AuditionDays:
AuditionDays er en koncertaften og et coachingforløb hvor alle optrædende får feedback fra et panel af etablerede musikere og professionelle branchefolk. Koncerterne er en del af AuditionDays 2020 der arrangeres af ORA (Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere), og som er støttet af Statens Kunstfond.