MONO Goes Metal offentliggør de første fire navne

Når efteråret lægger sig tungt over land, sænker mørket sig nok engang over MONORAMA. Og er du klar på at træde inden for, så venter en intens fejring af metalmusikken, med noget af det bedste der findes her til lands.

De første navne fandt vej til plakaten allerede i staren af juni måned. Disse første navne er samtidigt årets udvalgte til karriereforløbet MGM Masterclass. 

MGM Masterclass

Der er tale om fire specielt udvalgte danske metalacts, som alle har ansøgt og derpå sneget sig igennem et finmasket net holdt stramt af en række aktører fra det danske metalmiljø.

Fra september måned mødes de i MONORAMA over en række sessions, hvor emner som målsætninger, handleplaner, finansiering, booking, branchekendskab og netværksstrategi med mere er på dagsordenen. Alt hvad der skal til for at føre en solid bandvirksomhed frem mod succes. 

Med de første fire navne i hus, er billetmaskinen så småt begyndt at køre, og skal du ikke stå og mangle når vi nærmer os lørdag d. 16. november, kan du allerede smutte ind forbi og sikre dig en billet her.

De sidste fire navne til programmet forventer vi at offentliggøre fra august måned, men du kan allerede nu godt glæde dig til en på opleveren. Vores stærke bookingteam har øjne og ører på stilke – og man kan roligt sige at det er gode folk, som ved hvad der rører sig derude.

MGM Festival Meet Up – for alle interesserede

Som noget helt nyt i år, byder vi på et ekstra tiltag på selve festivaldagen. Vi kalder det MGM Festival Meet Up og er for alle metalmusikere, som ønsker kendskab til og muligheder hos en række af de mest interessante metalfestivaler i ind og det nære udland. 

I et nyt samarbejde med MXD – Music Export Denmark, har vi fået mulighed for at invitere en række bookere og festivaler som Stine Omega/Copenhell, Jan-Martin/Inferno, Chris ‘Jagger’ Jäger/Summerbreeze, samt et par stykker mere, som ikke er bekræftet i skrivende stund.

De i alt fem bookere kommer til at danne et panel, hvor de bliver sat stævne for at fortælle om deres festivals, deres fokus, hvad de booker og hvordan, så alle i publikum kan få en klar fornemmelse af mulighederne på de enkelte festivaler. Derefter bliver der yderligere mulighed for at stille spørgsmål og møde dem over en kop kaffe, øl eller vand. Mere om denne specifikke event senere. 

MONO Goes Metal Festen

Det hele kulminerer lørdag d. 16. november i MONORAMA, hvor otte specielt udvalgte bands kan opleves på scenen. En intens fest, som vi selv ser som et af årets absolutte højdepunkter. Ud over de otte bands, får vi Den Tunge Radio i huset som Dj’s, god mad ude foran, masser af kolde fadbamser, specialøl og gode drinks i baren, og ikke mindst, vores helt forrygende MGM publikum. 

Følg offentliggørelserne her: https://www.facebook.com/monogoesmetal 

MGM Festival Meet Up lørdag d. 16. november kl.12:45-15 på A-Lab, Institut For X

MGM Festival 2024 lørdag d. 16. november kl. 16:30 – 00:00, MONORAMA

Der vil være let adgang for kørestolsbrugere begge steder.

Entré: 185,- kr.  – Køb billet

Plakatgrafik: Tiny Dots of Death

 

VIDSTE DU AT?