MONORAMA Rocks

MONORAMA Rocks

MONORAMA Rocks er øvehuset MONORAMAs husfest og koncertformat, der giver husets mange bands mulighed for at træde op på scenen. Det er musik lige fra kilden, en god fest og en mulighed for at opleve al den musik der skabes i løbet af året. 

Til dagligt mærker man energien i huset, når man bevæger sig rundt på øvegangene. Der sker spændende ting bag de mange døre, men det hele opleves på afstand og i brudstykker. På MONORAMA Rocks flytter vi energien fra øvelokalet op på husets scene og inviterer publikum indenfor – og det er et besøg værd. Bandsene og musikerne møder hinanden, og ikke mindst deres publikum, som er med til at sætte en festlig ramme om aftenen.

Konceptet er enkelt! Ansøg om en plads, når datoen offentliggøres – og I er hermed booket. Dette selvfølgelig hvis du er hurtig på aftrækkeren. Vi vælger ikke mellem genrer og niveau, men giver til MONORAMA Rocks de 6-8 første bands adgang (kommer du for sent, tilbydes du en plads til næste MONORAMA Rocks. Hvert band får 20 intense minutter på scenen.

Det er en fantastisk måde at prøve formen af på, en hyggelig aften for publikummer (som de forskellige bands inviterer), og fedt at møde de andre musikere og bands i huset. Det er nemlig ikke så tit vi tilfældigt mødes på gangene. Indimellem sker det at bands ved den lejlighed teamer med op med andre bands om koncertevents og andet udveksling – og sådan skal det være.

Alle deltagende bands får optaget deres koncert, som man kan bruge som man ønsker. Videoen er dog mere til eget brug, Suppler evt. optagelsen med smartphones blandt publikum. Når du får lydoptagelserne fra koncerten, kan du selv sætte en film sammen.

De fleste MONORAMA Rocks fylder huset til bristepunktet. 8 bands, som hver inviterer venner, kolleger og lignende, giver en super fed aften for alle bands. Masse af publikum at spille for.

MONORAMA Rocks har intet lytteudvalg, så det er først til mølle på mailen: mono@mono.dk (Skriv emne: MONORAMA Rocks).

SPØRGSMÅL?

VIDSTE DU AT?